fbpx

Teamuitje Maastricht

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Maastricht? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Maastricht

Een origineel uitje in Maastricht

Welkom in het prachtige Maastricht, waar een onvergetelijk teamuitje op jullie wacht! Uitjesbazen nodigt jullie uit om de charme van deze historische stad te ontdekken terwijl jullie als team een onvergetelijk avontuur beleven. Bereid je voor op een dag vol spannende uitdagingen, teamwork en bovenal veel plezier!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teambuilding-ervaring in het betoverende Maastricht met onze onvergetelijke teamuitjes! Laat je hersenen kraken in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Daag je collega’s uit voor een spannend escape game, waarbij jullie in de stad op zoek gaan naar aanwijzingen en mysteries ontrafelen.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook virtual reality-uitjes aan, waar jullie je onderdompelen in een digitale wereld vol uitdagingen en avonturen. Kies voor een teamuitje in Maastricht en geniet van de perfecte mix van plezier, samenwerking en het verkennen van deze prachtige stad. Laat Uitjesbazen jullie onvergetelijke teamervaring in Maastricht verzorgen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Maastricht?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773