fbpx

Teamuitje Geleen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Geleen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Geleen

Een origineel uitje in Geleen

Welkom in Geleen, waar plezier en teambuilding samenkomen! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en breng een onvergetelijke dag door met jouw team tijdens een uitje georganiseerd door Uitjesbazen. Ontdek de charme van Geleen terwijl jullie samenwerken, lachen en nieuwe herinneringen creëren die nog lang zullen voortleven.

Kies voor een bijzonder uitje

Laat jouw teamavontuur beginnen in het bruisende Geleen, waar Uitjesbazen een scala aan spannende en interactieve teamuitjes aanbiedt. Duik in de wereld van mysterie en uitdaging met onze uitdagende escape rooms, waar jullie puzzels moeten oplossen en samen moeten werken om te ontsnappen. Of kies voor onze adrenaline-pompende escape games, waarbij jullie in real-time scenario’s worden geplaatst en binnen een bepaalde tijd moeten ontsnappen.

Voor een futuristische ervaring bieden wij ook Virtual Reality (VR) uitjes aan, waar jullie in een meeslepende digitale wereld stappen en als team unieke avonturen beleven. Versterk de banden binnen jouw team terwijl jullie gezamenlijk de uitdagingen aangaan en onvergetelijke herinneringen creëren. Bij Uitjesbazen staan plezier, teambuilding en een onvergetelijke ervaring voorop, dus reserveer vandaag nog jullie teamuitje in Geleen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Geleen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Geleen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Geleen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Geleen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Geleen!

Offerte aanvragen 0413-302773