fbpx

Teamuitje Limburg

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Limburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Limburg

Een origineel uitje in Limburg

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Limburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je verrassen door de adembenemende natuur, de gastvrijheid en de unieke activiteiten die deze zuidelijke provincie te bieden heeft tijdens jouw teamuitje met Uitjesbazen.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek het bruisende Limburg met onze onvergetelijke teamuitjes! In deze prachtige provincie bieden wij een scala aan activiteiten die zorgen voor teambuilding, spanning en plezier. Duik in de wereld van mysterie en uitdaging met onze spannende escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen en codes kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een interactieve en innovatieve ervaring kunnen jullie kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en de meest uitdagende opdrachten moeten voltooien. Of gaan jullie liever de strijd met elkaar aan in een spannende escape game, waarbij jullie als teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen? Onze teamuitjes in Limburg zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij samenwerking, communicatie en creativiteit centraal staan. Kom naar Limburg en beleef een teamuitje dat jullie nog lang zullen herinneren!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Limburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Limburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Limburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Limburg?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773