fbpx

Teamuitje Venlo

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Venlo? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Venlo

Een origineel uitje in Venlo

Welkom in het bruisende Venlo, waar avontuur en teambuilding samenkomen voor een onvergetelijk teamuitje! Uitjesbazen nodigt jullie uit om de charme van deze historische stad te ontdekken terwijl jullie je teambanden versterken en samen plezier beleven. Laat je verrassen door de diverse activiteiten en de gezellige sfeer die Venlo te bieden heeft tijdens jullie onvergetelijke uitje.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Venlo met Uitjesbazen! Onze escape rooms zorgen voor een adrenalinekick en brengen jullie teamwork tot het uiterste terwijl jullie puzzels oplossen en raadsels ontrafelen. Daag jezelf uit met onze escape games, waarin jullie als team moeten samenwerken om uit lastige situaties te ontsnappen.

Wil je een unieke ervaring? Stap dan in de virtuele realiteit met onze VR uitjes, waarin jullie je in een totaal andere wereld wanen en spannende uitdagingen aangaan. Of jullie nu op zoek zijn naar een teambuildingactiviteit, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig samenzijn, onze teamuitjes in Venlo zullen zorgen voor een onvergetelijke en verbindende ervaring voor jullie hele team!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Venlo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Venlo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Venlo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Venlo?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Venlo!

Offerte aanvragen 0413-302773