fbpx

Teamuitje Roermond

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Roermond? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Roermond

Een origineel uitje in Roermond

Welkom bij Uitjesbazen, dé plek voor het meest memorabele teamuitje in Roermond! Laat ons je meenemen op een avontuur vol teambuilding, plezier en gezelligheid in deze bruisende stad aan de Maas. Of je nu wilt ontsnappen uit een spannende escape room, de stad wilt verkennen tijdens een interactieve citygame of samen wilt bouwen aan een sterke teamspirit, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar jullie nog lang over zullen napraten!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de opwinding van teamuitjes in Roermond bij Uitjesbazen! Ga de uitdaging aan met onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team worden ondergedompeld in een wereld vol mysterie en puzzels die jullie moeten oplossen om te ontsnappen. Of kies voor onze adrenalineverhogende escape games, waarbij jullie door de stad worden geleid en samen de raadsels moeten kraken om de missie te voltooien.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook spannende virtual reality-uitjes, waarbij jullie je in een totaal andere wereld bevinden en als team moeten samenwerken om de uitdagingen te overwinnen. Laat Uitjesbazen jullie teamuitje in Roermond transformeren tot een onvergetelijke belevenis vol spanning, teamwork en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Roermond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Obvionuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roermond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Roermond?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Roermond!

Offerte aanvragen 0413-302773