fbpx

Teamuitje Valkenburg

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Valkenburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Valkenburg

Een origineel uitje in Valkenburg

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Valkenburg. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en beleef een avontuurlijke en vermakelijke dag met jullie team. Laat de teamspirit hoog oplopen terwijl jullie genieten van de unieke activiteiten en de betoverende omgeving van deze historische stad.

Kies voor een bijzonder uitje

Op zoek naar een spannend en uitdagend teamuitje in Valkenburg? Uitjesbazen heeft de perfecte oplossing voor jullie! Ontsnap aan de realiteit en duik in de wereld van escape rooms en escape games. Werk samen, kraak codes en los puzzels op om binnen de tijd te ontsnappen uit mysterieuze kamers vol geheimen. Maar dat is niet alles! We bieden ook unieke VR-uitjes aan waar jullie met behulp van virtual reality technologie de meest bijzondere avonturen kunnen beleven.

Of het nu gaat om een virtuele reis naar een andere dimensie of het uitvoeren van uitdagende missies, met onze VR-uitjes wordt jullie teamdag een onvergetelijke ervaring. Boek vandaag nog jullie teamuitje in Valkenburg en ontdek wie van jullie het beste is in het ontrafelen van raadsels, het vinden van verborgen aanwijzingen en het samenwerken als een geoliede machine.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Valkenburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Valkenburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Valkenburg?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Valkenburg!

Offerte aanvragen 0413-302773