fbpx

Teamuitje Sittard

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Sittard? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Sittard

Een origineel uitje in Sittard

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen je uit om samen met je team een onvergetelijk uitje te beleven in het prachtige Sittard. Laat je verrassen door de historische charme van deze stad en dompel je onder in de unieke teambuildingactiviteiten die we voor jullie hebben klaargezet.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teamervaring met onze onvergetelijke Teamuitjes in het bruisende Sittard! Ga de uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes kraken en raadsels oplossen om te ontsnappen binnen de tijd. Voor een spannende en interactieve ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij jullie als team geconfronteerd worden met uitdagende scenario’s en missies. Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor onze VR-uitjes, waarin jullie met behulp van virtual reality technologie in unieke werelden worden ondergedompeld. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een gezellige dag vol avontuur of gewoon een onvergetelijk uitje, onze Teamuitjes in Sittard bieden voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de combinatie van historische pracht en moderne entertainmentmogelijkheden die deze stad te bieden heeft!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Sittard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sittard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Sittard?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Sittard!

Offerte aanvragen 0413-302773