fbpx

Teamuitje Heerlen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Heerlen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Heerlen

Een origineel uitje in Heerlen

Welkom bij Uitjesbazen, dé experts in het organiseren van onvergetelijke teamuitjes! Duik samen met je collega’s in het bruisende Heerlen en beleef een dag vol plezier, avontuur en teambuilding. Van uitdagende citygames tot spannende escaperooms, wij bieden een scala aan activiteiten die garant staan voor een onvergetelijke ervaring in deze gezellige Limburgse stad.

Kies voor een bijzonder uitje

Duik met je team in de spannende wereld van teamuitjes in Heerlen! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat je meeslepen door uitdagende escape rooms, waar samenwerking en puzzelvaardigheden centraal staan.

Of ga de strijd aan in onze unieke escape games, waarin je met behulp van technologie en interactieve elementen een meeslepend avontuur beleeft. Voor een ongekend virtueel avontuur kun je kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij je met behulp van virtual reality-technologie de meest spectaculaire werelden verkent. Met onze gevarieerde selectie van activiteiten bieden wij een teamuitje in Heerlen dat garant staat voor een onvergetelijke en verbindende ervaring voor jou en je team.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Ontdek het prachtige Heerlen op een unieke manier

Samen met je liefste collega’s Heerlen van een hele andere kant leren kennen? Neem het tegen elkaar op tijdens een van onze teamuitjes. Voer samen hilarische opdrachten uit tijdens Crazy 88. Wie maakt de meest originele foto’s? Ga jij liever voor wat meer spanning, geen probleem. Ontrafel het mysterie tijdens Escape the City. Dit doen we voor iedereen en op elke locatie. Wie zien bij binnenkort in het prachtige Heerlen? Tot snel!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teamuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Heerlen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerlen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Heerlen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Heerlen!

Offerte aanvragen 0413-302773