fbpx

Teamuitje Weert

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Weert? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Weert

Een origineel uitje in Weert

Welkom in Weert, een bruisende stad in het hart van Limburg, waar plezier en teambuilding hand in hand gaan! Bij Uitjesbazen nodigen we je uit om de sleur van kantoor te doorbreken en je collega’s op een unieke en vermakelijke manier te leren kennen tijdens ons onvergetelijke teamuitje in Weert. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je samenwerkt, lacht en nieuwe herinneringen maakt die nog lang na het evenement zullen blijven hangen.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de opwinding van teamuitjes in Weert met Uitjesbazen! Duik in de wereld van mysterie en spanning met onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een adrenalinekick bieden we ook spannende escape games aan, waarbij jullie op locatie de stad doorkruisen om raadsels op te lossen en geheime missies te volbrengen. Wil je een andere realiteit betreden? Stap dan in de wereld van virtual reality met onze VR-uitjes, waarbij jullie als team worden ondergedompeld in adembenemende virtuele werelden. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of beide, onze teamuitjes in Weert garanderen een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Weert en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Weert met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Weert en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Weert?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Weert!

Offerte aanvragen 0413-302773