Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een origineel uitje in Groningen

Welkom in Groningen, dé perfecte bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek de bruisende energie van deze historische stad vol verrassingen. Met Uitjesbazen als gids beloven wij jullie een avontuurlijke en teamversterkende ervaring die nog lang zal nazinderen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Groningen.

Kies voor een bijzonder uitje

Bent u op zoek naar een spannend en uitdagend teamuitje in Groningen? Uitjesbazen biedt een breed scala aan activiteiten die gegarandeerd voor teambuilding en plezier zorgen. Stap in de wereld van escape rooms, waar jullie gezamenlijk puzzels moeten oplossen en codes moeten kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Liever een virtueel avontuur? Dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie team. Ervaar samen adembenemende werelden en uitdagende missies met behulp van de nieuwste virtual reality-technologie. Of kies voor een unieke escape game, waarbij jullie de stad Groningen moeten verkennen en raadsels moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen. Onze teamuitjes in Groningen zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij samenwerking en plezier centraal staan.

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Groningen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Groningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Groningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Groningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Groningen is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Groningen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!