Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een origineel uitje in Veendam

Welkom in Veendam, de perfecte bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende en uitdagende activiteiten om jullie teamband te versterken en samen plezier te hebben. Of je nu kiest voor een teambuilding spel, een avontuurlijke speurtocht of een creatieve workshop, ons enthousiaste team staat klaar om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen in het prachtige Veendam!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Veendam.

Kies voor een bijzonder uitje

Ervaar de ultieme teamuitjes in Veendam met Uitjesbazen! Duik in de opwindende wereld van escape rooms en escape games, waar jullie als team worden uitgedaagd om puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen binnen een beperkte tijd.

Onze escape rooms bieden een mix van spanning, samenwerking en adrenaline, waardoor jullie teamwork en communicatie tot het uiterste worden getest. Daarnaast kunnen jullie ook genieten van de nieuwste technologieën met onze VR-uitjes, waar jullie je in virtuele werelden kunnen onderdompelen en samen unieke avonturen kunnen beleven. Kies voor een teamuitje in Veendam vol verrassingen en laat jullie team groeien en plezier beleven met de diverse activiteiten van Uitjesbazen!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Veendam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Veendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Veendam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeeland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Veendam?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Veendam!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!