Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een origineel uitje in Appingedam

Welkom in Appingedam, de perfecte locatie voor een onvergetelijk teamuitje! Laat Uitjesbazen je meenemen op een avontuurlijke reis vol plezier, teambuilding en uitdagingen in deze prachtige stad. Ontdek samen met je collega’s de charme van Appingedam en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens een teamuitje om nooit te vergeten!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Appingedam.

Kies voor een bijzonder uitje

Duik in de spannende wereld van teamuitjes in Appingedam met Uitjesbazen! Ervaar de adrenaline van een escape room, waar jullie als team puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of kies voor een meeslepende escape game, waarbij jullie de stad verkennen en onderweg uitdagende opdrachten voltooien.

Voor een futuristische twist bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarbij jullie in een digitale wereld stappen vol avontuur en teamwork. Of je nu gaat voor de klassieke escaperoom, een uitdagende escape game of een futuristisch VR-avontuur, in Appingedam wachten jullie onvergetelijke en teamversterkende ervaringen!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Appingedam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Appingedam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Appingedam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Appingedam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Appingedam?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Appingedam!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!