Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Winschoten

Welkom in Winschoten, dé perfecte locatie voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een speciaal programma samengesteld vol avontuur, teamwork en plezier, zodat jullie als team de ultieme ervaring kunnen beleven. Ga samen de uitdaging aan en versterk jullie band tijdens een bruisend en op maat gemaakt teamuitje in het prachtige Winschoten!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Winschoten.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de opwinding van teamuitjes in Winschoten met Uitjesbazen! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes moeten kraken en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of beleef de spanning van onze uitdagende escape games, waarbij jullie als team moeten samenwerken om missies te voltooien en de vijand te slim af te zijn. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarbij jullie je kunnen onderdompelen in virtuele werelden en gezamenlijke avonturen kunnen beleven. Maak van jullie teamuitje in Winschoten een onvergetelijke ervaring vol teamwork, spanning en plezier!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Winschoten

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Winschoten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Winschoten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeeland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Winschoten?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Winschoten!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!