fbpx

Teamuitje Winschoten

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Winschoten? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Winschoten

Een origineel uitje in Winschoten

Welkom in Winschoten, dé perfecte locatie voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een speciaal programma samengesteld vol avontuur, teamwork en plezier, zodat jullie als team de ultieme ervaring kunnen beleven. Ga samen de uitdaging aan en versterk jullie band tijdens een bruisend en op maat gemaakt teamuitje in het prachtige Winschoten!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de opwinding van teamuitjes in Winschoten met Uitjesbazen! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes moeten kraken en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of beleef de spanning van onze uitdagende escape games, waarbij jullie als team moeten samenwerken om missies te voltooien en de vijand te slim af te zijn. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarbij jullie je kunnen onderdompelen in virtuele werelden en gezamenlijke avonturen kunnen beleven. Maak van jullie teamuitje in Winschoten een onvergetelijke ervaring vol teamwork, spanning en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Winschoten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Winschoten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Winschoten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Winschoten?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Winschoten!

Offerte aanvragen 0413-302773