fbpx

Groepsactiviteit Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Zwolle? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zwolle

Een activiteit organiseren in Zwolle

Welkom in Zwolle, dé stad waar gezelligheid en avontuur samenkomen! Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende en vermakelijke groepsactiviteiten die jouw teamuitje in Zwolle onvergetelijk zullen maken. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende escape room, een hilarische citygame of een creatieve workshop, wij staan klaar om jou en je gezelschap een geweldige tijd te bezorgen in het prachtige Zwolle.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek een wereld van spanning en mysterie met onze fantastische groepsactiviteiten in Zwolle! Laat je team zijn brein kraken en ontsnappen uit een van onze meeslepende escape rooms, waar puzzels, raadsels en geheimen op jullie wachten. Of stap in de virtuele realiteit en beleef unieke avonturen met onze uitdagende VR-uitjes, waarbij je samenwerking en strategie nodig hebt om te zegevieren.

Voor degenen die van een interactieve en adrenaline-pompende ervaring houden, bieden onze escape games de ultieme mix van spanning en teamwork. Kortom, bij Uitjesbazen vind je de perfecte groepsactiviteit in Zwolle, waar plezier en samenwerking centraal staan. Waag je aan onze spellen en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Zwolle?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773