fbpx

Groepsactiviteit Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Zwolle? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zwolle

Een actieve activiteit in Zwolle

Een groepsactiviteit doen in Zwolle is een uitstekend idee. Met een ruim assortiment is Uitjesbazen toonaangevend als het gaat om uitjes in Overijssel. Kortom: bij Uitjesbazen ben je op de juiste plek voor een leuke teambuilding-activiteit. Wist je bijvoorbeeld dat onze citygame Escape the City een goede manier is om de stad te ontdekken?

Hét moordspel in Zwolle

Escape the City is een van onze populaire actieve uitjes. In dit moordspel ga je op zoek naar wie de seriemoordenaar is. De ideale combinatie van een stadswandeling en een escape room, waarbij je hotspots als de Grote Markt en de Peperbus waarschijnlijk niet zult overslaan. Bezoek de plaatsen delict in de stad, onderzoek het bewijsmateriaal en de getuigenverklaringen door gebruik te maken van fysieke materialen én onze eigen app. Een moordmysterie voor het hele team!

Liever een moord oplossen zonder te hollen door Zwolle? Daarvoor hebben we ons indoor uitje Moordspel op locatie, een spannende escape game die gewoon aan tafel gespeeld kan worden. Wie heeft de burgemeester van Blüdhaven vermoord? Help rechercheur Wout Boefs om de dader in de kraag te grijpen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Zwolle?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773