fbpx

Groepsactiviteit Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Zwolle? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Zwolle en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zwolle

Leuke groepsactiviteiten in Zwolle

Een groepsactiviteit door het prachtige Zwolle. Er is voor ieder wat wils! Bij Uitjesbazen ben je hiervoor op de juiste plek. Wat dacht je van een stadsspel door de hippe straten van Zwolle? Deze historische studentenstad aan de IJssel is dé perfecte plek voor een Crazy 88 Deluxe, Escape the City of een Wie is de Rat City game. Zijn jullie toch meer toe aan iets relaxed? Dan zorgen we er samen voor dat deze groepsactiviteit onvergetelijk wordt op een locatie naar keuze. Zwolle en Uitjesbazen zorgen voor de ideale groepsactiviteit voor iedereen. Boek snel jullie gewenste groepsactiviteit en dan zien we jullie daar!

Groepsactiviteiten op locatie of in de stad

Maar wat is het toch lastig kiezen. We helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte groepsactiviteit. Daarom hebben we hier wat van onze toppers uitgelicht! Beschikken jullie over een eigen locatie? Dan kun je een van onze groepsactiviteiten op locatie boeken. Denk hierbij aan een Gek op Holland Quiz. De leukste vragen over ons koude kikkerlandje. Beleef vooral plezier, strijd en sensatie tijdens deze spelshow of ga voor een van onze andere quizzen! Zijn jullie meer op zoek naar spanning? Denk dan eens aan onze escape games. Ook hebben we wat uniekere groepsactiviteiten, zoals de heuse Highland Games waarin je echt actief bezig gaat zijn met je collega’s.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Zwolle met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze groepsactiviteit ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt de groepsactiviteit in Zwolle plaats?

Dat is jullie beslissing! Fijn toch? Het maakt niet uit of jullie een groepsactiviteit willen in het centrum van Zwolle, een restaurant met een hapje eten of bij jullie op het bedrijf. Bij Uitjesbazen is niks is te gek en alles kan. Onze verschillende groepsactiviteiten bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

2. Met hoeveel personen kan ik een groepsactiviteit houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens verloopt.

3. Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn groepsactiviteit in Zwolle?

Er is meer dan genoeg keuze. Misschien wel te veel. Daarom willen we jullie graag helpen om een keuze te maken. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een groepsactiviteit op maat is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en we zullen jullie helpen. En we houden ook wel van een leuk praatje. Dus bel vooral :-).

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Zwolle

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Zwolle

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Zwolle

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zwolle!

Offerte aanvragen0413-302773