Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

De leukste activiteiten van Almelo en omgeving

Je wil een groepsactiviteit organiseren in Almelo, maar waar begin je? Zoals Herman Finkers ooit zei: “Het stoplicht springt op rood, het stoplicht springt op groen, in Almelo is altijd wat te doen.” En met de bedrijfsuitjes van Uitjesbazen in ieder geval zeker! Of je nu op zoek bent naar een indoor of outdoor activiteit, met onze jarenlange ervaring weten we hoe we jouw uitje perfect kunnen maken.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Almelo.

Wij schikken ons naar jullie agenda

Van maandagochtend tot zondagavond kun je bij ons terecht voor een onvergetelijk teamuitje. Zo flexibel zijn onze professionele uitjesbegeleiders wel. Bovendien is ons aanbod groot, waardoor de kans groot is dat er een uitje tussen zit dat aansluit bij jullie wensen. Zo is één van onze populairste binnenactiviteiten de Foute Bingoshow. Vergeet alles wat je weet van bingo, want bij deze show gaan we het helemaal anders doen!

Binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen

Maar ook onze buitenactiviteiten zijn een echte aanrader. Wist je dat Wie is de Rat onze meest geboekte activiteit is? We kunnen natuurlijk zeggen dat we hier enorm trots op zijn, maar eigenlijk zijn we dat op al onze uitjes. 😉 Bekijk vooral eens de populaire groepsactiviteiten in Almelo om inspiratie op te doen.

Almelo | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Almelo

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Almelo mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Almelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,7/5 ★★★★★

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Almelo. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Almelo en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Almelo?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Almelo!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!