fbpx

Groepsactiviteit Enschede

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Enschede? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Enschede en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Enschede

Leuke groepsactiviteit in Enschede

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit in Enschede? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke groepsactiviteiten. Waar ligt jullie voorkeur? Een groepsactiviteit op locatie, eentje in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij verzorgen alles van a tot z. Kies de gewenste locatie en dan regelen wij de rest. Dus, ga je voor een Pubquiz bij jullie op kantoor? Zorg dat al je collega’s meedoen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Onze specialisten zullen jou en je collega’s een onvergetelijke tijd laten beleven. Dus waar wacht je nog op? Kies je locatie, gewenste datum en nodig iedereen uit! Tot snel. 😉

Organiseer een leuke groepsactiviteit

Enschede is echt de plek voor een groepsactiviteit. In deze oostelijke stad is echt alles te doen voor grote en kleine groepen. Organiseer de geschikte groepsactiviteit voor je bedrijf of team! Uitjesbazen helpt jullie het leukste uitje in Enschede te vinden! De vele mogelijkheden die Enschede biedt, maakt het voor ons mogelijk om al onze groepsactiviteiten te organiseren in deze unieke stad. Het combineren van een stadswandeling met een van onze stadsspellen is dan ook een échte aanrader. Speel bijvoorbeeld een Crazy 88 Deluxe in Enschede en ontdek wie de gekste collega of teamgenoot is. Of kom erachter wie jullie beste rechercheur is tijdens een Escape the City.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Enschede met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Enschede en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten georganiseerd worden?

Overal en nergens. Letterlijk!

Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor? Geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor Virtual Reality op locatie, de Ik hou van Holland Quiz of het moordspel. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaatsvindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jullie thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? We hebben onszelf wel duidelijk gemaakt zo… Check vooral even al onze bedrijfsuitjes voor de mogelijke groepsactiviteiten!

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Enschede

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Enschede

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Enschede

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Enschede!

Offerte aanvragen0413-302773