fbpx

Groepsactiviteit Enschede

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Enschede? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Enschede

Een activiteit organiseren in Enschede

Welkom in Enschede, de bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een gezellige dag met vrienden of een uniek bedrijfsuitje, Enschede heeft voor ieder wat wils. Van spannende escape rooms tot uitdagende outdooractiviteiten, laten we samen een onvergetelijke ervaring creëren in het hart van Twente.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de diversiteit aan groepsactiviteiten in Enschede en maak je klaar voor een dag vol avontuur en plezier! Met onze spannende city games verken je de stad op een interactieve en uitdagende manier, waarbij teamwork en strategie centraal staan.

Voor de liefhebbers van puzzels en mysteries zijn onze uitdagende escape rooms een must-try, waar je samen met je team binnen de tijdslimiet moet ontsnappen. En voor een unieke en futuristische ervaring bieden onze VR Workshops een wereld vol nieuwe mogelijkheden, waar je met behulp van virtual reality technologie de meest verbazingwekkende avonturen kunt beleven. Kortom, in Enschede is er voor elk gezelschap en elke gelegenheid een perfecte groepsactiviteit te vinden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Ontdek het prachtige Enschede

Klaar om tijdens je bedrijfsuitje Twente te ontdekken en in het bijzonder Enschede? Ontdek de Oude Markt, mooie straatjes en gezellige terrassen tijdens een van onze originele stadspellen. Ga op avontuur met een spannende escape of VR game. Kijk in ons unieke aanbod welke groepsactiviteit het beste bij je team past. Uiteraard voor ieder gezelschap op iedere (eigen) gewenste locatie. Dus voor ieder wat wils. Klaar om los te gaan in Enschede?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk onze unieke reviews en ontdek het prachtige Enschede. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Enschede met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Enschede en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Enschede?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Enschede!

Offerte aanvragen 0413-302773