fbpx

Groepsactiviteit Kampen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Kampen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Kampen

Een activiteit organiseren in Kampen

Welkom in Kampen, de historische stad vol mogelijkheden voor onvergetelijke groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een uitdagende teambuildingactiviteit, een speelse speurtocht of een interactieve quiz, Uitjesbazen staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ontdek de charme van Kampen, met zijn prachtige architectuur, gezellige grachten en rijke geschiedenis, terwijl je samen met je groep geniet van spannende en vermakelijke activiteiten.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de veelzijdige groepsactiviteiten die Kampen te bieden heeft en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur! Ga op in onze boeiende city games en verken de historische straten en prachtige pleinen, terwijl je samen met je team uitdagende opdrachten en puzzels oplost.

Voor degenen die houden van een intense uitdaging, bieden onze meeslepende escape rooms een spannende ervaring waarin je als team moet samenwerken om te ontsnappen uit intrigerende scenario’s. Wil je de grenzen van de werkelijkheid verleggen? Stap dan binnen in onze VR workshops en ervaar de magie van virtuele realiteit. Met Uitjesbazen heb je gegarandeerd een geweldige tijd vol teambuilding en plezier in Kampen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Kampen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Kampen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Kampen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Kampen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Kampen!

Offerte aanvragen 0413-302773