fbpx

Groepsactiviteit Hengelo

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Hengelo? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Hengelo

Een activiteit organiseren in Hengelo

Welkom in Hengelo, de bruisende stad waar groepsactiviteiten tot leven komen! Of je nu op zoek bent naar een teambuildingactiviteit, een gezellig bedrijfsuitje of gewoon een leuke dag met vrienden, Hengelo biedt voor elk wat wils. Ontdek de unieke combinatie van cultuur, natuur en avontuur terwijl je samen met Uitjesbazen de meest onvergetelijke ervaringen beleeft. Bereid je voor op een dag vol plezier, uitdagingen en onvergetelijke herinneringen in het hart van Twente!

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de diverse groepsactiviteiten in Hengelo! Onze City Games laten je de stad verkennen terwijl je uitdagende opdrachten oplost. In onze Escape Rooms beleef je een adrenalinekick terwijl je puzzels oplost om te ontsnappen. En met onze VR Workshops stap je in een virtuele wereld vol spellen en simulaties. Ga voor interactief plezier, uitdagende puzzels en futuristisch avontuur met Uitjesbazen in Hengelo!

Kortom: wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen organiseert voor jullie dé perfecte activiteit op locatie naar keuze in Hengelo. Bekijk op je gemak onze activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij begeleiden jullie activiteit graag. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Ontdek de ‘metaalstad’

Op zoek naar een keer wat anders als lasergamen of bowlen in Hengelo? In de metaalstad van Nederland is dit zeker mogelijk. Probeer bijvoorbeeld een originele escape game, VR-game of city game in het oosten van het land. Met deze actieve groepsactiviteiten is een unieke teambuilding ervaring verzekerd. Uiteraard voor ieder gezelschap op iedere (eigen) gewenste locatie. Klaar om op pad te gaan in Twente?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust deze unieke reviews en ontdek de metaalstad. 🙂

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Hengelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hengelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Hengelo?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Hengelo!

Offerte aanvragen 0413-302773