fbpx

Groepsactiviteit Gelderland

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Gelderland? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Gelderland

Een activiteit organiseren in Gelderland

Welkom in Gelderland, waar avontuur en gezelligheid samenkomen! Ontdek met Uitjesbazen de talloze groepsactiviteiten die deze prachtige provincie te bieden heeft. Van spannende outdooruitdagingen tot uitdagende quizzen en creatieve workshops, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jouw groep!

Altijd een te gekke activiteit

Ervaar de veelzijdigheid van Gelderland met onze groepsactiviteiten! Ga op ontdekkingstocht door historische steden tijdens onze interactieve city games. Laat je hersenen kraken in onze uitdagende escape rooms, waar teamwork en puzzelvaardigheden essentieel zijn.

Stap in de virtuele wereld met onze boeiende VR Workshops, waar jullie samen onvergetelijke avonturen beleven. Of het nu een bedrijfsuitje, teambuilding of vriendenuitje is, wij zorgen voor een dag vol plezier en samenhorigheid. Kom naar Gelderland en laat Uitjesbazen jullie groepsevenement onvergetelijk maken!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Cultuurliefhebbers opgelet

Kiezen jullie voor een bedrijfsuitje in Gelderland? Dat klinkt voor natuur- en cultuurliefhebbers als muziek in de oren. Ga op pad in de mooie Veluwe of duik in de historische stad Arnhem. Kies voor de achterhoek voor veel leuke, unieke groepsactiviteiten. Zowel indoor, maar ook genoeg outdoor belevenissen. Voor ieder wat wils, dus plezier is gegarandeerd. Uiteraard op iedere (eigen) gewenste locatie. Dit willen jij en je collega’s toch niet missen?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk onze unieke reviews en ontdek de mooie plekken van Gelderland. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Groepsactiviteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Arnhem / Deventer / Doetinchem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Apeldoorn

Image

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Gelderland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gelderland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Gelderland?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Gelderland!

Offerte aanvragen 0413-302773