fbpx

Groepsactiviteit Gelderland

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Gelderland? Bijvoorbeeld in Nijmegen of Arnhem? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Gelderland

Leuke groepsactiviteit in Gelderland

Gelderland is onze groene trots van het land. Met de Veluwe als een van de vele mooie, groene gebieden in Gelderland. Naast al het groene, heeft Gelderland ook prachtige steden. Met Arnhem als hoofdstad van deze gastvrije provincie. In al deze steden kunnen dan ook onze originele stadsspellen worden gespeeld. Kies je voor een Escape the City in de hoofdstad? Of ga je voor een Crazy 88 Deluxe in het historische Nijmegen. Deze ludieke stad met enorm veel cultuur en historiek is tevens de oudste stad van Nederland. Stadsspellen in Gelderland zullen jou en je collega’s of teamgenoten een ultieme ervaring laten beleven. Neem snel contact op met een van onze specialisten om jouw gewenste locatie door te geven. Dan zien we jullie daar! 😉

Stadsspellen of op locatie naar keuze

Van stadsspellen tot escape games. Uitjesbazen organiseert al meer dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in de stad of op locatie. Jullie kiezen de stad of de gewenste locatie en dan regelen wij de rest. Wij verzorgen groepsactiviteiten van a tot z. Zijn jullie op zoek naar kennis over de wereld van technologie? Wij bieden Full VR Experience aan voor de liefhebbers van de virtual reality. Dit is uiteraard ook te combineren met een hapje of een drankje, een VR Diner.

Zijn jullie niet zo geïnteresseerd in de technologie en willen jullie juist lekker luchtig wezen tijdens een groepsactiviteit? Kies dan voor een Pubquiz op locatie of een Gek op Holland Quiz. Je gaat je geen seconde vervelen tijdens deze originele quizzen. Kijk voor al onze mogelijkheden even rustig door ons uitjesoverzicht!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Arnhem en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉

2. Wat voor groepsactiviteiten zijn er te boeken in Gelderland?

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Gelderland. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Gelderland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Gelderland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Gelderland

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Gelderland!

Offerte aanvragen 0413-302773