fbpx

Groepsactiviteit Arnhem

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Arnhem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Arnhem en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Arnhem

Groepsactiviteit organiseren in Arnhem

Ben jij ditmaal de aangewezen persoon om een groepsactiviteit te organiseren? Geen zorgen, Uitjesbazen biedt een helpende hand! Samen met de hoofdstad van Gelderland gaan wij dé ultieme groepsactiviteit verzorgen. Arnhem is een stad met een rijke geschiedenis en heeft jullie daarom enorm veel te bieden. Onze stadsspellen zijn dan ook een échte aanrader in deze historische stad. Tijdens een Escape the City ervaar je spanning en sensatie in de karakteristieke winkelstraatjes. Terwijl je met een Crazy 88 Deluxe de gekste opdrachten uitvoert op de leukste plekken in Arnhem. Uitjesbazen biedt evenals Arnhem talloze mogelijkheden voor een perfecte groepsactiviteit. Kortom, een stadsspel in Arnhem is de beste keuze voor jullie.

Interactieve groepsactiviteiten

Zijn jullie op zoek naar een leuke, interactieve groepsactiviteit? Binnen of buiten? Op locatie naar keuze of heb je nog geen locatie kunnen vinden? Zoveel vragen. Wij zullen alvast wat tips geven om jullie op weg te helpen. Zo hoeven jullie niet verder te zoeken!

Kies bijvoorbeeld voor de Foute Bingoshow. Een bingo in een totaal andere setting. Niet saai en langdradig, maar stoer, hip en ZO FOUT! Voor jong en oud, geschikt voor alle groepssamenstellingen. Gaan jullie liever voor spanning en sensatie? Dan is een escape game iets voor jullie. Het Moordspel aan tafel zal jullie niet teleurstellen. Hopelijk stellen jullie rechercheur Wout Boefs ook niet teleur. Vind de moordenaar, zijn motief en het moordwapen binnen 1,5 uur. Zorg dat je niet faalt, want anders…

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welke groepsactiviteiten zijn er beschikbaar in Arnhem

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Arnhem. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

2. Wat te doen met een grote groep in Arnhem

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

3. Wat kost een groepsactiviteit in Arnhem?

Dat verschilt per groepsactiviteit en of er begeleiding nodig is. Hiervoor is het handig om even contact op te nemen. Dan zorgen wij voor een offerte op maat!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Arnhem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Arnhem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Arnhem

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Arnhem!

Offerte aanvragen0413-302773