fbpx

Groepsactiviteit Apeldoorn

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Apeldoorn? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Apeldoorn en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Apeldoorn

Originele groepsactiviteit in Apeldoorn

Op zoek naar een originele groepsactiviteit in Apeldoorn? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Geen saaie stadswandelingen of langdurige city tours. Wij verzorgen de leukste stadsspellen voor jong en oud. Een Crazy 88 Deluxe voor de malloten onder ons. Voer doldwaze opdrachten uit in de drukke binnenstad van Apeldoorn. Willen jullie het niet te gek maken in hartje Apeldoorn? Dan bieden wij talloze mogelijkheden om het groene Apeldoorn te ontdekken tijdens een interactieve groepsactiviteit. Binnen of buiten? Voor ons is niks te groots of te gek. Uitjesbazen is niet voor niets jouw nummer 1 in groepsactiviteiten!

Befaamde combinatie van Apeldoorn en pret

Met onder andere pretpark Julianatoren en de Apenheul, staat Apeldoorn bekend als een stad met veel amusement mogelijkheden. Deze uitjes zijn te combineren met een originele groepsactiviteit van Uitjesbazen. Ga na een dagje Apenheul onze Escape Diner uitdaging aan in een restaurant naar keuze in Apeldoorn. Liever een competitieve groepsactiviteit? Onze Quiz Show Deluxe of Pubquiz bieden de perfecte invulling voor jullie strijdlust. De locatie kiezen jullie zelf. Een restaurant, kantoor of andere gehuurde locatie. De keuze is reuze en volledig aan jullie. Geen keuze kunnen maken? Ook dit is geen probleem bij Uitjesbazen. Wij werken namelijk samen met veel horecagelegenheden in Apeldoorn en omgeving.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd de provincie Gelderland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

2. Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

NO LIMIT! Er is geen maximaal aantal personen voor een groepsactiviteit. Neem zoveel mensen mee als je wil dan nemen wij de goede zin mee!

3. Wat kost een groepsactiviteit in Apeldoorn?

Dat verschilt per groepsactiviteit en of er begeleiding nodig is. Hiervoor is het handig om even contact op te nemen. Dan zorgen wij voor een offerte op maat!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Groepsactiviteit Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Apeldoorn!

Offerte aanvragen0413-302773