fbpx

Groepsactiviteit Zutphen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Zutphen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zutphen

Een activiteit organiseren in Zutphen

Welkom in Zutphen, een historische stad vol charme en mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingsevenement of vriendenuitje organiseert, Zutphen biedt een scala aan unieke en vermakelijke ervaringen. Ontdek de rijke geschiedenis, werk samen in uitdagende spellen en geniet van de gezellige sfeer van deze betoverende stad aan de IJssel.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van groepsactiviteiten in Zutphen! Onze escape rooms zullen je teamuitje naar een hoger niveau tillen. Daag jezelf uit in uitdagende puzzels en raadsels terwijl je probeert te ontsnappen uit een mysterieuze omgeving. Als je op zoek bent naar een interactieve ervaring, probeer dan onze escape games waarbij je Zutphen verkent terwijl je missies voltooit en mysteries ontrafelt.

Voor een onvergetelijke en meeslepende ervaring bieden we ook VR-uitjes aan. Stap in een andere realiteit en word ondergedompeld in spannende avonturen. Van virtueel racen tot het oplossen van virtuele puzzels, onze VR-activiteiten brengen entertainment naar een geheel nieuw niveau.Kom samen met je vrienden, collega’s of familie en ervaar de spanning, teamwork en plezier van onze groepsactiviteiten in Zutphen. Of je nu een escape room, escape game of VR-uitje kiest, wij garanderen een onvergetelijke en vermakelijke tijd. Bereid je voor op een uniek avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Zutphen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Groepsactiviteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Apeldoorn / Arnhem / Doetinchem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Apeldoorn

Image

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Arnhem / Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Zutphen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zutphen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Zutphen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zutphen!

Offerte aanvragen 0413-302773