Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een breed scala aan activiteiten in Zutphen

Wat hebben de Sint Walburgiskerk en de Berkelpoort met elkaar te maken? Dat je er zomaar kunt belanden tijdens een groepsactiviteit in Zutphen natuurlijk! De stadsspellen van Uitjesbazen zijn namelijk opgebouwd rondom de bezienswaardigheden van Zutphen. Zo speel je tijdens een bedrijfsuitje niet alleen een leuk spel, maar ontdek je deze Gelderse stad op een totaal andere manier! Maar ook als je niet zo actief in Zutphen wil rondrennen, kom je bij ons aan je trekken. Bijvoorbeeld met een van onze quizzen en spelshows.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Zutphen.

Wie o wie is Jan de Vakantieman?

Wie van jouw collega’s kroont zich tot de onbetwiste king of queen van de kennisquiz? Daar kom je op één manier achter: een pubquiz van Uitjesbazen natuurlijk. Onze quizmasters komen met veel plezier naar Zutphen om jullie te voorzien van een originele pubquiz. Een pubquiz waarbij bovendien iedereen z’n steentje kan bijdragen. De ideale teambuilding-activiteit dus. 😉 En niet geheel onbelangrijk: je komt erachter wie toch die verdraaide Jan de Vakantieman is.

Breed aanbod aan unieke uitjes

Of je nu zoekt naar een quiz of een escape room, met een repertoire van meer dan 25 uitjes kijken we graag mee welk uitje het beste past bij je wensen. Zo zorgen we er samen voor dat het jou en je collega’s aan niets ontbreekt tijdens het teamuitje!

Zutphen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Zutphen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Zutphen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Zutphen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. “Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.” Linda Willems Arnhem / Deventer / Doetinchem – 22 personen Escape Room op locatie
Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Zutphen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Zutphen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Zutphen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteiten in Zutphen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!