Uitje aanvragen
25+ originele groepsactiviteiten
25+ originele groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een verrassende activiteit in Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, op een unieke wijze ontdekken tijdens een groepsactiviteit? Met de city games van Uitjesbazen speel je opdrachten op diverse plekken in de stad. Van het Kronenburgerpark tot aan de Waalbrug, van de Grote Markt tot aan de Stevenskerk, onze outdoor bedrijfsuitjes laten geen enkele hotspot ongezien. Het ideale strijdtoneel voor ons populaire uitje Wie is de Rat dus!

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteiten in Nijmegen.

Let op: de Rat is onder jullie!

Even geen vrienden meer. The game is on! Eén van jullie is zojuist benoemd tot de Rat en zal proberen alle opdrachten te saboteren. Verstoren. Dwarsbomen. In deze actieve activiteit heeft één teamlid dus duidelijk een geheime agenda. Maar wie? In dit op ‘De Mol’ gebaseerde bedrijfsuitje is niets wat het lijkt. Het is niet voor niets dat Wie is de Rat een van de populairste groepsactiviteiten van Nijmegen en omgeving is.

Wil je liever geen buitenactiviteiten? Dan zijn onze indoor activiteiten wat je zoekt. Los een moord op tijdens het Moordspel aan tafel. Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia tijdens de escape room op locatie. Of ontdek de wondere wereld van virtual reality tijdens een VR Workshop. Uitjesbazen maakt het mogelijk!

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Nijmegen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie
We kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. “Afgelopen zondag hebben wij de Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!” Danni van Koolwijk Nijmegen – 18 personen Crazy 88 Deluxe
Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag! “Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!” Jessica Ekkers Nijmegen – 9 personen Wie is de Rat?
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Nijmegen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Nijmegen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!