fbpx

Groepsactiviteit Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Nijmegen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Nijmegen en omgeving!

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Nijmegen

Leuke groepsactiviteit in Nijmegen

Struin door de oudste straten van Nederland tijdens een groepsactiviteit in Nijmegen. Uitjesbazen laat jullie kennis maken met de Romeinse historie. Tijdens onze stadsspellen ontdek je niet alleen de Romeinse kunst, maar ook de moderne Nederlandse bouwkunst. Té gekke opdrachten uitvoeren in het centrum of op de kleine strandjes tijdens een Crazy 88 Deluxe. Op zoek naar spanning en sensatie? Dan is onze Escape the City de beste keuze voor jullie. Vind de moordenaar van 10 moorden, voordat hij ontsnapt. Jullie krijgen twee uur de tijd, anders gaat de moordenaar vrijuit! Durven jullie deze uitdaging aan?

Jullie dagje Nijmegen compleet maken

Met een tal van wandel- en fietsroutes is Nijmegen van zichzelf al een échte trekpleister. Om jullie actieve dag een sensationeel einde te geven bieden wij onze diner games. Nijmegen laat jullie graag de regio proeven. De Betuwe is een bron van verse producten voor de regionale horeca. Met verse ingrediënten en de frisse tint van Uitjesbazen wordt het een overheerlijke diner game. Neem bijvoorbeeld het Moorddiner. Spanning, sensatie en smaakvol. Deze groepsactiviteit laat jullie tussen de gangen door alsnog op het puntje van je stoel zitten.

Kiezen jullie liever voor een iets luchtigere groepsactiviteit onder het genot van een hapje en een drankje? Dan is een VR Diner echt iets voor jullie. Je beleeft té gekke avonturen in de wereld van de technologie. Kies jullie favoriete restaurant, dan zien we jullie daar!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Nijmegen en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten georganiseerd worden?

Overal en nergens. Letterlijk!

Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor? Geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor Virtual Reality op locatie, de Ik hou van Holland Quiz of het Moordspel. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaatsvindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jullie thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? We hebben onszelf wel duidelijk gemaakt zo… Check vooral even al onze bedrijfsuitjes voor de mogelijke groepsactiviteiten!

3. Welke groepsactiviteit raden jullie aan?

Dit ligt natuurlijk volledig aan jullie groep. 🙂

Geef ons gerust een belletje voor passend advies en een offerte op maat. Onze kantoorbazen denken graag met jullie mee, zodat jullie dé perfecte invulling voor het bedrijfsuitje verkrijgen. Ongeacht datum en tijdstip!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Nijmegen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Nijmegen

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Nijmegen!

Offerte aanvragen0413-302773