fbpx

Groepsactiviteit Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Nijmegen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Nijmegen

Een activiteit organiseren in Nijmegen

Ontdek de charme van Nijmegen tijdens onze groepsactiviteiten en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding. Van uitdagende escape rooms tot interactieve stadsspellen, Uitjesbazen biedt een breed scala aan activiteiten die perfect aansluiten bij jouw groep. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Nijmegen en creëer samen mooie herinneringen met Uitjesbazen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de veelzijdige groepsactiviteiten in Nijmegen met Uitjesbazen! Laat je verrassen door onze uitdagende city games, waarbij je op een interactieve en speelse manier de rijke geschiedenis en bruisende sfeer van deze historische stad ontdekt.

Voor degenen die van een adrenalinekick houden, bieden onze escape rooms de ultieme test van samenwerking en probleemoplossing. Duik in een meeslepend verhaal en ontsnap binnen de tijd! Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke stadstocht of een breinbrekende escape room, met onze groepsactiviteiten in Nijmegen ben je verzekerd van een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke momenten. Kies jouw favoriete activiteit en beleef een onvergetelijke ervaring met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Groepsactiviteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Afgelopen zondag hebben wij de crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!

Fundustry Nijmegen
Danni van Koolwijk
18 personen
Crazy 88 Deluxe
Groepsactiviteit Nijmegen

Image

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Nijmegen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773