Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Tiel

Welkom in Tiel, de bruisende stad waar groepsactiviteiten tot leven komen! Ontdek samen met Uitjesbazen de diversiteit en gezelligheid die deze Gelderse parel te bieden heeft. Van uitdagende teambuildingsspellen tot creatieve workshops, er is voor elk wat wils in Tiel!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Tiel.

Altijd een te gekke activiteit

Duik in een wereld vol avontuur met onze spannende city games in Tiel! Verken de historische binnenstad terwijl je samen met je team uitdagende opdrachten voltooit en raadsels oplost. Ben je op zoek naar een mysterieus spektakel? Dan is onze populaire “Wie is de Rat City Game” iets voor jou!

Unieke uitjes voor iedere gelegenheid

Werk samen met je vrienden en probeer de verrader in jullie midden te ontmaskeren tijdens deze zenuwslopende ervaring. En voor de liefhebbers van virtual reality hebben we boeiende VR workshops waarin je je onderdompelt in fascinerende virtuele werelden. Kortom, bij Uitjesbazen in Tiel vind je de perfecte groepsactiviteiten voor een onvergetelijke belevenis!

Tiel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Tiel

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Tiel mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Tiel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. “Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.” Linda Willems Arnhem / Deventer / Doetinchem – 22 personen Escape Room op locatie
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Tiel. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Tiel en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Tiel?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Tiel!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!