fbpx

Groepsactiviteit Deventer

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Deventer? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Deventer

Een activiteit organiseren in Deventer

Welkom in Deventer, een bruisende stad vol historie en gezelligheid! Bij Uitjesbazen hebben we speciaal voor jou en je groep de leukste en meest uitdagende groepsactiviteiten samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een spannende speurtocht of een interactieve game, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring in het prachtige Deventer. Kom en ontdek samen met je team alle verborgen schatten die deze stad te bieden heeft!

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de veelzijdigheid van Deventer met onze unieke groepsactiviteiten!

Ga de uitdaging aan met onze spannende city games, waarbij je in teams de stad verkent en raadsels en opdrachten oplost. Voor de liefhebbers van adrenaline en puzzels hebben we meeslepende escape rooms, waar jullie samen moeten ontsnappen uit een mysterieuze situatie. Liever je kennis testen? Kies dan voor een van onze interactieve quizzen, waarbij jullie in teams strijden om de titel van quizkampioen. Of je nu wilt samenwerken, je brein wilt kraken of gewoon plezier wilt hebben, Uitjesbazen heeft de perfecte groepsactiviteit voor jou in Deventer!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

ChatGPT

Ontdek de veelzijdigheid van Deventer met onze unieke groepsactiviteiten! Ga de uitdaging aan met onze spannende city games, waarbij je in teams de stad verkent en raadsels en opdrachten oplost. Voor de liefhebbers van adrenaline en puzzels hebben we meeslepende escape rooms, waar jullie samen moeten ontsnappen uit een mysterieuze situatie.

Liever je kennis testen? Kies dan voor een van onze interactieve quizzen, waarbij jullie in teams strijden om de titel van quizkampioen. Of je nu wilt samenwerken, je brein wilt kraken of gewoon plezier wilt hebben, Uitjesbazen heeft de perfecte groepsactiviteit voor jou in Deventer!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Deventer

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
20 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Deventer?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Deventer!

Offerte aanvragen 0413-302773