fbpx

Groepsactiviteit Overijssel

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Overijssel? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Overijssel

Een activiteit organiseren in Overijssel

Welkom in het prachtige Overijssel, waar avontuur en gezelligheid hand in hand gaan! Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan groepsactiviteiten die perfect zijn voor een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding. Of je nu wilt puzzelen tijdens een spannende escape room, de adrenaline wilt voelen tijdens een outdoor spel of creatief wilt zijn tijdens een workshop, wij hebben de ideale activiteit voor jouw groep in het mooie Overijssel!

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek Overijssel op unieke wijze met onze city games, escape rooms en VR workshops! Speur naar aanwijzingen en ontrafel mysteries tijdens onze spannende city games in steden als Zwolle en Enschede.

Laat je uitdagen in onze meeslepende escape rooms en werk samen om te ontsnappen uit mysterieuze omgevingen. Ervaar de grensverleggende wereld van virtual reality tijdens onze boeiende VR workshops, waarin je kunt strijden, ontdekken en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Kortom, beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en teambuilding met onze diverse groepsactiviteiten in Overijssel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Overijssel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Groepsactiviteit Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Overijssel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Overijssel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Overijssel?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Overijssel!

Offerte aanvragen 0413-302773