fbpx

Groepsactiviteit Overijssel

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Overijssel? Bijvoorbeeld in Zwolle of Enschede? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Overijssel

Dé leukste groepsactiviteiten in Overijssel

Overijssel heeft prachtige steden. Dat maakt deze provincie dan ook uitstekend geschikt voor een groepsactiviteit met collega’s. Bij Uitjesbazen vind je een breed aanbod aan verschillende soorten groepsactiviteiten. Zo bieden we uitjes aan op locatie en in de stad. Met een Wie is de Rat City game verken je één van de mooie steden van Overijssel, terwijl je samenwerkt om de verrader uit je team weg te stemmen. Of los een moordzaak op met Escape the City en help de rechercheur zijn carrière te redden!

Échte aanraders als groepsactiviteit

We snappen dat het lastig is om een keuze te maken tussen al onze fantastische groepsactiviteiten. Daarom hebben we een paar aanraders hier neergezet, zodat jij je tijd ergens anders aan kan besteden dan het zoeken van de perfecte groepsactiviteit. Eén van onze aanraders is Escape the City. Bij deze activiteit werk je in groepen. Je krijgt een koffer mee met bewijsmateriaal en gaat een bloedstollende seriemoord oplossen! Naast toffe stadsspellen hebben wij ook een breed aanbod aan quizzen en spelshows. Denk bijvoorbeeld aan een toffe Foute Bingoshow of een Ik hou van Holland Quiz!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Overijssel met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een groepsactiviteit organiseren?

Bij Uitjesbazen hebben we een “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” beleid. Dit betekent dat er dus geen limit zit op het aantal mensen dat mee kan naar de groepsactiviteit!

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten plaatsvinden?

Onze groepsactiviteiten zijn zo ontwikkeld dat ze op elke locatie georganiseerd kunnen worden. Het kantoor, een café, een restaurant, parkeerplaats of gewoon bij iemand thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken.

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren, en dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Overijssel

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Overijssel

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Overijssel

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Overijssel!

Offerte aanvragen 0413-302773