Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Coevorden

Coevorden, een charmante stad vol historie en plezier! Uitjesbazen nodigt jou en je collega’s uit voor een onvergetelijk personeelsuitje boordevol teambuilding en avontuur. Ontdek de prachtige omgeving, versterk de band met je collega’s en geniet van een dag vol spannende activiteiten en gezelligheid.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Coevorden.

Kies voor een leuke activiteit

Stap binnen in de wereld van spanning en mysterie met onze unieke escape rooms in Coevorden. Laat je team samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken om binnen de tijd te ontsnappen uit een meeslepende scenario. Voor de avontuurlijke geesten bieden we ook spannende escape games aan, waarin je de stad doorkruist op zoek naar aanwijzingen en uitdagende opdrachten volbrengt.

Duik in een virtuele wereld vol avontuur met onze VR-uitjes, waarin je als team samenwerkt om uitdagende doelen te bereiken en grenzen te verleggen. Of je nu wilt vechten tegen buitenaardse wezens, een virtuele schattenjacht wilt beleven of een teambuildingssimulatie wilt ervaren, onze VR-uitjes zullen zeker voor een unieke en onvergetelijke ervaring zorgen.

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitje in Coevorden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitje in Coevorden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Coevorden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Coevorden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Coevorden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Coevorden!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!