fbpx

Personeelsuitje

Coevorden

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Coevorden? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Coevorden

Een personeelsuitje organiseren in Coevorden

Welkom in Coevorden, een charmante stad vol historie en plezier! Uitjesbazen nodigt jou en je collega’s uit voor een onvergetelijk personeelsuitje boordevol teambuilding en avontuur. Ontdek de prachtige omgeving, versterk de band met je collega’s en geniet van een dag vol spannende activiteiten en gezelligheid.

Kies voor een leuke activiteit

Stap binnen in de wereld van spanning en mysterie met onze unieke escape rooms in Coevorden. Laat je team samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken om binnen de tijd te ontsnappen uit een meeslepende scenario. Voor de avontuurlijke geesten bieden we ook spannende escape games aan, waarin je de stad doorkruist op zoek naar aanwijzingen en uitdagende opdrachten volbrengt.

Voor een futuristische en meeslepende ervaring kun je kiezen voor onze Virtual Reality (VR) uitjes. Duik in een virtuele wereld vol avontuur, waarin je als team samenwerkt om uitdagende doelen te bereiken en grenzen te verleggen. Of je nu wilt vechten tegen buitenaardse wezens, een virtuele schattenjacht wilt beleven of een teambuildingssimulatie wilt ervaren, onze VR-uitjes zullen zeker voor een unieke en onvergetelijke ervaring zorgen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Coevorden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Coevorden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Coevorden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Coevorden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Coevorden!

Offerte aanvragen 0413-302773