fbpx

Personeelsuitje

Emmen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Emmen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Emmen

Een personeelsuitje organiseren in Emmen

Welkom in Emmen, een bruisende stad vol verrassingen! Bij Uitjesbazen organiseren we een onvergetelijk personeelsuitje waarin plezier, teambuilding en avontuur samenkomen. Ontdek de charme van Emmen en creëer onvergetelijke herinneringen met jouw collega’s tijdens een dag vol spannende activiteiten en gezelligheid.

Kies voor een leuke activiteit

Stap in de wereld van spanning en mysterie met onze escape rooms in Emmen! Laat je team samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken om binnen de tijd te ontsnappen. Of kies voor een uitdagende escape game waarbij je op locatie door de stad moet rennen om aanwijzingen te vinden en uitdagende opdrachten uit te voeren.

Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan in Emmen. Duik in een andere realiteit en ga samen op avontuur, waarbij je wordt ondergedompeld in virtuele werelden vol actie, puzzels en uitdagingen. Een perfecte manier om de teamgeest te versterken en een onvergetelijke tijd te beleven. Ontdek de spannende en gevarieerde personeelsuitjes in Emmen van Uitjesbazen en geef jouw team een onvergetelijke dag vol plezier, teamwork en adrenaline. Kies voor een escape room, escape game of VR-ervaring en maak samen herinneringen die nog lang zullen nazinderen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Emmen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Online Escape Game: The Firm
Personeelsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Emmen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Emmen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Emmen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Emmen!

Offerte aanvragen 0413-302773