Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

De leukste personeelsuitje in Groningen

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje om te organiseren in de provincie of stad Groningen? Bij Uitjesbazen hebben we leuke en unieke bedrijfsuitjes om jullie dag tot een feest te maken. Of je nu een actief uitje zoekt, of toch liever iets ontspannends doet, bij ons ben je aan het juiste adres! Ontdek met ons de charme die Groningen te bieden heeft en laat je uitje compleet zorgeloos door ons organiseren!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Groningen.

Kies voor een leuke groepsactiviteit

Ga de uitdaging aan tijdens een van onze te gekke teamuitjes. Wat dacht je van een actief uitje, zoals ‘Escape the City’? In dit spannende stadsspel gaan jullie aan de slag als echte detectives. Los samen een cold-case op door middel van uitdagende puzzels en opdrachten.

Een gave quiz of spelshow

Kies eens voor iets anders dan een saaie workshop en laat je onderdompelen in een van onze Quizzen of Spelshows. Tijdens de Foute Bingo Show is humor en plezier gegarandeerd. Want dit is niet zomaar een bingo. Deze Bingo heeft unieke rondes met een twist. Wie van jouw collega’s gaat er met de meeste prijzen vandoor? Zing, dans en beleef plezier tijdens deze activiteit. BINGOOOOO!!!

Groningen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Groningen

In een stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Groningen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Groningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Groningen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Groningen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Groningen is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze personeelsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Groningen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!