fbpx

Personeelsuitje Veendam

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Veendam? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Veendam

Een personeelsuitje organiseren in Veendam

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Veendam. Laat ons jullie meenemen op een avontuur vol teambuilding, plezier en unieke ervaringen in deze charmante stad.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende en uitdagende personeelsuitjes in Veendam. Duik in de wereld van mysterie en spanning met onze meeslepende escape rooms. Werk samen met je team om raadsels op te lossen, codes te kraken en de sleutel tot vrijheid te vinden.

Voor de liefhebbers van interactieve spellen hebben we een breed assortiment aan escape games. Laat je onderdompelen in een meeslepende verhaallijn terwijl je samen puzzels oplost en geheimen onthult. Onze escape games combineren teamwork, strategie en adrenaline voor een onvergetelijke ervaring.

Ben je op zoek naar een virtueel avontuur? Ontdek dan onze VR-uitjes in Veendam! Stap in de wereld van virtual reality en ervaar adembenemende scenario’s en uitdagende opdrachten. Of je nu op een virtuele missie gaat of een sportieve uitdaging aangaat, onze VR-uitjes zullen je versteld doen staan.

Kortom, Uitjesbazen biedt een breed scala aan personeelsuitjes in Veendam, variërend van escape rooms tot escape games en VR-ervaringen. Geef je team een onvergetelijk avontuur en versterk de banden terwijl jullie samen werken aan het overwinnen van uitdagende taken. Boek vandaag nog en maak van jullie uitje een memorabel succes!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Veendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Veendam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Veendam?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Veendam!

Offerte aanvragen 0413-302773