Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Organiseer een geweldig personeelsuitje in Stadskanaal

Welk kanaal? Stadskanaal natuurlijk! Deze mooie plek in Groningen is een perfecte locatie voor een van onze bedrijfsuitjes. Wij komen maar al te graag naar jullie toe voor een van onze activiteiten. Of het nu een Quiz of Spelshow is of een Dinergame in een horecagelegenheid naar keuze.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Stadskanaal.

Kies hét perfecte personeelsuitje

Ons repertoire van 25+ bedrijfsuitjes is perfect voor elke groepsgrootte. Ze zijn zo ontwikkeld dat we ze makkelijk schaalbaar en te vervoeren zijn. Wat dacht je van een Escape Room op locatie? Tijdens dit uitje toveren wij een ruimte naar keuze om tot een heus maffiahol. Aan jullie om te ontsnappen aan echte gijzelaars!

Een quiz op locatie

Ook kun je bij ons de leukste quizzen boeken. De Gek op Holland Quiz staat volledig in het teken van…. Holland, en tijdens onze Quiz Show Deluxe ervaren jullie een op maat gemaakte Pubquiz.

Stadskanaal | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Stadskanaal

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Stadskanaal mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Stadskanaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

 

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Stadskanaal. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Stadskanaal en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Stadskanaal?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Stadskanaal!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!