fbpx

Personeelsuitje Stadskanaal

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Stadskanaal? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Stadskanaal

Een personeelsuitje organiseren in Stadskanaal

Welkom bij Uitjesbazen, dé specialist in onvergetelijke personeelsuitjes! En deze keer brengen we de feestelijke sfeer naar het prachtige Stadskanaal. Verwen jezelf en je collega’s met een geweldige dag vol avontuur, teambuilding en plezier in deze charmante stad in het hart van Groningen.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan spannende personeelsuitjes in Stadskanaal, waaronder uitdagende escape rooms, interactieve escape games en meeslepende VR-ervaringen. Duik in een mysterieuze wereld vol puzzels en raadsels in onze escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of kies voor een adrenalineverhogende escape game, waarbij jullie Stadskanaal verkennen terwijl jullie uitdagende opdrachten en raadsels oplossen.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden we ook VR-uitjes aan, waar jullie je kunnen onderdompelen in virtuele werelden vol avontuur en uitdagingen. Met onze personeelsuitjes in Stadskanaal zorgen we voor een onvergetelijke en teamversterkende ervaring voor jou en je collega’s.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Stadskanaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Stadskanaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Stadskanaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Stadskanaal?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Stadskanaal!

Offerte aanvragen 0413-302773