Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Organiseer een geweldig personeelsuitje in Stadskanaal

Welk kanaal? Stadskanaal natuurlijk! Deze mooie plek in Groningen is een perfecte locatie voor een van onze bedrijfsuitjes. Wij komen maar al te graag naar jullie toe voor een van onze activiteiten. Of het nu een Quiz of Spelshow is of een Dinergame in een horecagelegenheid naar keuze.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Stadskanaal.

Kies hét perfecte personeelsuitje

Ons repertoire van 25+ bedrijfsuitjes is perfect voor elke groepsgrootte. Ze zijn zo ontwikkeld dat we ze makkelijk schaalbaar en te vervoeren zijn. Wat dacht je van een Escape Room op locatie? Tijdens dit uitje toveren wij een ruimte naar keuze om tot een heus maffiahol. Aan jullie om te ontsnappen aan echte gijzelaars!

Ook kun je bij ons de leukste quizzen boeken. De Gek op Holland Quiz staat volledig in het teken van…. Holland, en tijdens onze Quiz Show Deluxe ervaren jullie een op maat gemaakte Pubquiz.

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Stadskanaal

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Stadskanaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

 

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Stadskanaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Stadskanaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Stadskanaal?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Stadskanaal!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!