fbpx

Personeelsuitje

Appingedam

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Appingedam? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Appingedam

Een personeelsuitje organiseren in Appingedam

Het is tijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en ons onder te dompelen in de charmante stad Appingedam! Met zijn pittoreske grachten, historische gebouwen en gezellige sfeer is deze stad de perfecte bestemming voor ons aankomende personeelsuitje. Bereid je voor op een dag vol teambuilding, avontuur en plezier, waar we samen herinneringen zullen creëren die nog lang zullen blijven nazinderen.

Kies voor een leuke activiteit

Welkom bij Uitjesbazen in Appingedam, dé bestemming voor spannende en onvergetelijke personeelsuitjes! Ontdek onze diverse activiteiten, waaronder meeslepende escape rooms, uitdagende escape games en boeiende VR-uitjes. Test jullie samenwerkingsvaardigheden en probleemoplossend vermogen in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen.

Daag elkaar uit in onze interactieve escape games, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen uit uitdagende scenario’s. Of stap in de wereld van virtual reality en ervaar unieke en realistische avonturen die jullie verbeelding zullen prikkelen. Kies jullie favoriete uitje en maak van jullie personeelsuitje in Appingedam een buitengewone en onvergetelijke ervaring!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Appingedam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Appingedam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Appingedam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Appingedam?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Appingedam!

Offerte aanvragen 0413-302773