Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Appingedam

Het is tijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en ons onder te dompelen in de charmante stad Appingedam! Met zijn pittoreske grachten, historische gebouwen en gezellige sfeer is deze stad de perfecte bestemming voor ons aankomende personeelsuitje. Bereid je voor op een dag vol teambuilding, avontuur en plezier, waar we samen herinneringen zullen creëren die nog lang zullen blijven nazinderen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Appingedam.

Kies voor een leuke activiteit

Uitjesbazen in Appingedam, dé bestemming voor spannende en onvergetelijke personeelsuitjes! Test jullie samenwerkingsvaardigheden en probleemoplossend vermogen in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen.

Daag elkaar uit in onze interactieve escape games, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen uit uitdagende scenario’s. Of stap in de wereld van virtual reality en ervaar unieke en realistische avonturen die jullie verbeelding zullen prikkelen. Kies jullie favoriete uitje en maak van jullie personeelsuitje in Appingedam een buitengewone en onvergetelijke ervaring!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Appingedam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Appingedam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Appingedam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Appingedam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Appingedam?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Appingedam!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!