Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Appingedam

Het is tijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en ons onder te dompelen in de charmante stad Appingedam! Met zijn pittoreske grachten, historische gebouwen en gezellige sfeer is deze stad de perfecte bestemming voor ons aankomende personeelsuitje. Bereid je voor op een dag vol teambuilding, avontuur en plezier, waar we samen herinneringen zullen creëren die nog lang zullen blijven nazinderen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Appingedam.

Kies voor een leuke activiteit

Uitjesbazen in Appingedam, dé bestemming voor spannende en onvergetelijke personeelsuitjes! Test jullie samenwerkingsvaardigheden en probleemoplossend vermogen in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen.

Beleef een onvergetelijke dag in Appingedam

Daag elkaar uit in onze interactieve escape games, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen uit uitdagende scenario’s. Of stap in de wereld van virtual reality en ervaar unieke en realistische avonturen die jullie verbeelding zullen prikkelen. Kies jullie favoriete uitje en maak van jullie personeelsuitje in Appingedam een buitengewone en onvergetelijke ervaring!

Appingedam | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Appingedam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Appingedam mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Appingedam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Appingedam. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Appingedam en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Appingedam?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Appingedam!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!