fbpx

Personeelsuitje

Winschoten

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Winschoten? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Winschoten

Een personeelsuitje organiseren in Winschoten

Ontdek Winshoten, een betoverende bestemming vol avontuur en teambuilding! Dit unieke personeelsuitje neemt je mee op een onvergetelijke reis vol uitdagende spellen, gezelligheid en teamgeest. Laat je verrassen door de prachtige omgeving en beleef samen met je collega’s een dag vol plezier en verbroedering.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek Winshoten, de ideale locatie voor een onvergetelijk personeelsuitje vol avontuur en teambuilding. Uitjesbazen heeft speciaal voor jullie de populairste activiteiten geselecteerd, waaronder enkele absolute favorieten.

Durf je de uitdaging aan? Ga dan voor Crazy 88 Deluxe, een hilarische en knotsgekke citygame waarbij jullie in teams de meest bizarre opdrachten moeten uitvoeren. Van een vreemde dans midden op straat tot het verzamelen van de meest ongewone voorwerpen, niets is te gek!

Stap in de wereld van Escape the City en laat je team op volle kracht samenwerken om uitdagende puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen. Tijd is van essentieel belang, want jullie hebben maar beperkte tijd om te ontsnappen uit de mysterieuze omgeving van Winshoten. Lukt het jullie om de uitgang te vinden?

Of speel het spannende spel Wie is de Rat, waarbij niemand te vertrouwen is. Werk samen met je team om opdrachten uit te voeren, maar pas op, er is een verrader in jullie midden. Ontmasker de Rat voordat het te laat is!

Of jullie nu kiezen voor Crazy 88 Deluxe, Escape the City of Wie is de Rat, in Winshoten is plezier en teambuilding gegarandeerd. Samen zullen jullie een onvergetelijke dag beleven, vol avontuur en spannende uitdagingen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Winschoten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Winschoten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Winschoten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Winschoten?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Winschoten!

Offerte aanvragen 0413-302773