fbpx

Personeelsuitje Meppel

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Meppel? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Meppel

Een leuk personeelsuitje in Meppel

Ga aan de slag met een uniek personeelsuitje in Meppel. Roep je collega’s bij elkaar, geniet van de mooie stad Meppel en ga aan de gang met een van onze activiteiten. Wat dacht je van een dinerspel tijdens een hapje of een drankje? Boek een van je favoriete horecagelegenheden, en wij komen naar je toe! Ook kunnen wij locaties naar keuze omtoveren tot heuse escape room, quizzen en spelshows!

Wij komen naar jullie toe!

Jullie komen bij elkaar, genieten van een hapje of drankje. Er wordt gezellig gekletst totdat een harde stem stilte in de groep jaagt. Mee komen met de Italiaanse Maffia. Jullie worden gegijzeld en opgesloten in een heuse escape room. Al snel is het duidelijk dat jullie een miljoen aan cash moeten zoeken om te ontsnappen. Werk samen, communiceer en kraak de raadsels die door de ruimte verspreid zijn. Kunnen jullie binnen het uur weer uit de ruimte komen? Wij bouwen elke ruimte naar keuze om tot escape ervaring, of het nu een vergaderzaal, kantoor of kantine is.

Gaan jullie toch liever het centrum van Meppel in, dan is een spel in combinatie met een etentje natuurlijk ideaal. Los een moordzaak op tijdens “het Moorddiner“. Het dorpje Blüdhaven is in shock. Hun geliefde burgemeester is op koelbloedige wijze om het leven gebracht. Hoofdrechercheur Wout Boefs vraagt jullie om hulp. Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal en cryptische aanwijzingen is het aan jullie om een dader, moordwapen en motief aan te wijzen. Wil je meer informatie over deze of andere uitjes? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor passend advies!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Meppel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Online Escape Game: The Firm
Personeelsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Meppel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Meppel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Meppel?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Meppel!

Offerte aanvragen 0413-302773