Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een leuk personeelsuitje in Meppel

Ga aan de slag met een uniek personeelsuitje in Meppel. Roep je collega’s bij elkaar, geniet van de mooie stad Meppel en ga aan de gang met een van onze activiteiten. Wat dacht je van een dinerspel tijdens een hapje of een drankje? Boek een van je favoriete horecagelegenheden, en wij komen naar je toe! Ook kunnen wij locaties naar keuze omtoveren tot heuse escape rooms en quizzen en spelshows!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Meppel.

Wij komen naar jullie toe!

Jullie komen bij elkaar, genieten van een hapje of drankje. Er wordt gezellig gekletst totdat een harde stem stilte in de groep jaagt. Mee komen met de Italiaanse Maffia. Jullie worden gegijzeld en opgesloten in een heuse escape room. Al snel is het duidelijk dat jullie een miljoen aan cash moeten zoeken om te ontsnappen. Werk samen, communiceer en kraak de raadsels die door de ruimte verspreid zijn. Kunnen jullie binnen het uur weer uit de ruimte komen? Wij bouwen elke ruimte naar keuze om tot escape ervaring, of het nu een vergaderzaal, kantoor of kantine is.

Een spannend spel in combinatie met dineren

Gaan jullie toch liever het centrum van Meppel in, dan is een spel in combinatie met een etentje natuurlijk ideaal. Los een moordzaak op tijdens “het Moorddiner“. Het dorpje Blüdhaven is in shock. Hun geliefde burgemeester is op koelbloedige wijze om het leven gebracht. Hoofdrechercheur Wout Boefs vraagt jullie om hulp. Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal en cryptische aanwijzingen is het aan jullie om een dader, moordwapen en motief aan te wijzen. Wil je meer informatie over deze of andere uitjes? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor passend advies!

Meppel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Meppel

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Meppel mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Meppel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Meppel. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Meppel en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Meppel?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Meppel!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!