Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Hoogeveen

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in het bruisende Hoogeveen? Duik met je collega’s in een wereld vol plezier, teambuilding en avontuur, terwijl onze ervaren en enthousiaste begeleiders jullie meenemen op een onvergetelijke reis vol spannende activiteiten en verrassende uitdagingen. Bereid je voor op een dag vol lachen, samenwerken en het creëren van onvergetelijke herinneringen!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Hoogeveen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van personeelsuitjes in Hoogeveen met Uitjesbazen! Waag je aan onze meeslepende escape rooms, waar jij en je collega’s worden ondergedompeld in een intrigerend verhaal vol mysteries en puzzels die jullie samen moeten oplossen om te ontsnappen.

Voor de avontuurlijke teams bieden we spannende escape games aan, waarbij jullie op een unieke locatie in Hoogeveen uitdagende opdrachten moeten voltooien binnen een bepaalde tijdslimiet. En voor degenen die willen genieten van de nieuwste technologieën, hebben we opwindende VR-uitjes waarbij jullie met behulp van virtual reality-brillen worden ondergedompeld in adembenemende werelden en interactieve spellen kunnen ervaren. Kies jouw ideale personeelsuitje en laat het teambuilding, plezier en de adrenaline maar stromen!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Hoogeveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Hoogeveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Hoogeveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hoogeveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Hoogeveen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Hoogeveen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!