Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een dagje uit in Drenthe

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje in Drenthe? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Ga op pad in het altijd gezellige Drenthe met de leukste activiteiten en beleef samen een onvergetelijk dag. Wij regelen graag jullie gewenste personeelsuitje.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Drenthe.

Tips voor een leuk personeelsuitje in Drenthe

Met ons breed scala aan verschillende personeelsuitjes is er altijd wel een bedrijfsuitje dat bij jullie groepscombinatie past. Stap samen uit je comfortzone met Crazy 88 Deluxe. Tijdens deze city game werk je samen in teams en ga je aan de slag met de meest uitdagende opdrachten!

Heb je al een horecagelegenheid op het oog? Misschien is een van onze diner games daar dan de perfecte aanvulling op. Tijdens het Moordspel aan Tafel gaan jullie aan de slag als echte detectives en helpen jullie Wout Boefs met het oplossen van een moordzaak. Kortom, met onze stadsspellen, spelshows en escape games wordt jullie personeelsuitje in Drenthe een fantastisch avontuur vol spanning en plezier!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Drenthe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de provincie Drenthe. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Drenthe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drenthe. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Drenthe is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze personeelsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Drenthe!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!