Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Assen

Op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje in Assen? Laat Uitjesbazen jullie meenemen op een avontuur vol plezier, teambuilding en nieuwe ervaringen. Verken de charmante hoofdstad van Drenthe terwijl jullie genieten van uitdagende activiteiten en onvergetelijke herinneringen creëren met jullie collega’s.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Assen.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan spannende personeelsuitjes in Assen om aan al jullie wensen te voldoen. Duik in de wereld van spanning en mysterie met onze uitdagende escape rooms, waar jullie team samen moet werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij jullie door de stad moeten navigeren en onderweg uitdagingen moeten voltooien om het mysterie op te lossen.

Verbeter jullie teambuilding

Als jullie op zoek zijn naar een futuristische en innovatieve ervaring, dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie team. Verken virtuele werelden, ga de strijd aan in multiplayer games en werk samen om doelen te bereiken, allemaal in een meeslepende virtuele omgeving. Of jullie nu kiezen voor een escape room, een escape game of een VR-uitje, één ding is zeker: jullie zullen samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen terwijl jullie een onvergetelijke tijd beleven in Assen.

Assen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Assen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Assen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Assen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit. Anniek Heeres Groningen – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Assen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Assen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Assen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Assen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!