fbpx

Personeelsuitje

Assen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Assen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Assen

Een personeelsuitje organiseren in Assen

Welkom bij het onvergetelijke personeelsuitje in Assen! Laat Uitjesbazen jullie meenemen op een avontuur vol plezier, teambuilding en nieuwe ervaringen. Verken de charmante hoofdstad van Drenthe terwijl jullie genieten van uitdagende activiteiten en onvergetelijke herinneringen creëren met jullie collega’s.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan spannende personeelsuitjes in Assen om aan al jullie wensen te voldoen. Duik in de wereld van spanning en mysterie met onze uitdagende escape rooms, waar jullie team samen moet werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij jullie door de stad moeten navigeren en onderweg uitdagingen moeten voltooien om het mysterie op te lossen.

Als jullie op zoek zijn naar een futuristische en innovatieve ervaring, dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie team. Verken virtuele werelden, ga de strijd aan in multiplayer games en werk samen om doelen te bereiken, allemaal in een meeslepende virtuele omgeving. Of jullie nu kiezen voor een escape room, een escape game of een VR-uitje, één ding is zeker: jullie zullen samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen terwijl jullie een onvergetelijke tijd beleven in Assen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Assen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Assen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Assen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Assen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Assen!

Offerte aanvragen 0413-302773