fbpx

Groepsactiviteit Oss

Ben je op zoek naar groepsactiviteit in Oss? Uitjesbazen organiseert al meer dan 10 jaar groepsactiviteiten in Oss en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Oss

De leukste groepsactiviteiten in Oss!

Je hebt een datum gevonden voor een leuke groepsactiviteit met je collega’s, maar jullie weten nog niet waar. Kies anders voor het altijd mooie Oss. Bij Uitjesbazen komen we al jaren in Oss om de tofste doe uitjes buiten te organiseren. Ga voor de ontzettend spannende Escape the City en werk samen om de moordenaar te vinden. Hebben jullie liever een binnenactiviteit op locatie? Neem anders een kijkje bij de Foute Bingoshow of de Pubquiz. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Kies voor een originele activiteit

Uitjesbazen organiseert dé leukste groepsactiviteiten in Oss en omstreken. Zin in een hilarische middag met je collega’s? Dan is de Crazy 88 echt iets voor jullie, een actief uitje waar je twee uur lang leuke en gekke opdrachten moet uitvoeren. Het is aan jullie om in een team zoveel mogelijk punten te scoren. Toch iets serieuzer? Laat een ruimte naar keuze helemaal ombouwen en maak kennis met de Italiaanse Maffia in onze Escape Room op locatie

Meer interesse in een quiz of spelshow? Gek op Holland is dé perfecte quiz voor een avondje met je collega’s. Speel de vermakelijke spellen die je kent van TV. Draai 100 punten op het rad en verspreek je niet bij geen ja, geen nee. Wie weet er het meeste over ons mooie Nederland. Een andere aanrader is onze Highland Games. Een actief uitje vol teamspirit op een grasveld in de buurt naar keuze.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een groepsactiviteit in Oss met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oss en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze ossenaar groepsactiviteiten!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Oss

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Oss

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Oss

Impressie bedrijfsuitje in Oss

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Oss en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Een groepsactiviteit naar wens

Hebben jullie je groepsactiviteit gevonden? Vraag dan een offerte aan en kom langs in het altijd gezellig Oss. Loop door het prachtige centrum en neem een kijkje bij het mooie Jan Cunen museum en maak er een leuke dag van in het leukste stadje van Nederland. 😉

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit nabij Oss?

Geen probleem. Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Oss!

Offerte aanvragen0413-302773