fbpx

Groepsactiviteit Oss

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Oss? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Oss

De leukste uitjes van Oss en omgeving

Of Oss een goede locatie is voor een groepsactiviteit? Nou en of! Onze spelbegeleiders reizen regelmatig van Erp naar Oss om een leuk bedrijfsuitje te verzorgen. Ons geheime ingrediënt? Brabantse gezelligheid. Daarmee maken we van ieder uitje een feestje. Tenminste… Wij reiken de slingers aan, en jullie hangen ze met jullie enthousiasme op!

Leef je uit in Oss

Of je nou op zoek bent naar een geschikte binnen- of buitenactiviteit in Oss of omgeving, wij weten er wel raad mee. Onze stadsspellen zijn een echte aanrader voor de actieve spelers. Of je nu kiest voor Wie is de Rat of Crazy 88, je bezoekt gegarandeerd de highlights van Oss tijdens de opdrachten. Een leuke manier om de stad eens van een andere kant te bekijken.

Voor de binnenblijvers hebben we ook een breed scala aan uitjes. Test je kennis tijdens onze Pubquiz of tover je ruimte om tot een echte escape room tijdens De Maffia Gijzeling. Een crimineel leuke ervaring durven we wel te zeggen. Minstens zo bijzonder is onze VR Workshop, waarbij je de wereld van de virtual reality ervaart.

Bekijk ook eens onze populaire uitjes. Misschien dat wij dan binnenkort naar jullie toe komen voor het perfecte bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Oss en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Oss met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oss en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Oss?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Oss!

Offerte aanvragen 0413-302773