fbpx

Groepsactiviteit Brabant

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Brabant? Bijvoorbeeld in Tilburg of Eindhoven? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Brabant

De leukste Groepsactiviteiten in Brabant

Originele groepsactiviteiten in de leukste steden van Brabant. Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar groepsactiviteiten door heel Nederland. Van diner games tot virtual reality uitjes. Wij bieden voor ieder wat wils. Grote of kleine groep? Binnen of buiten? Wij regelen het! En wie kan jullie nou beter de ins en outs van het prachtige Brabant vertellen dan échte Brabanders? Inderdaad, niemand anders dan Uitjesbazen! Dus waar gaan jullie voor? Een stadsspel door een van de mooie Brabantse steden? Of kiezen jullie ervoor om een kantoor op stelten te zetten tijdens een Foute Bingoshow of een pubquiz? De keuze is reuze en volledig aan jullie. Onze salesbazen zitten al klaar. Waar wacht je nog op?

Zet Brabant op z’n kop met een stadsspel

Ontdek Den Bosch met een doldwaze Crazy 88. Voer de gekste opdrachten uit in het centrum van Den Bosch. Wordt dit je allemaal nét te gek? Verken dan Eindhoven tijdens een Wie is de Rat City game. Of ga op pad door hartje Breda en vind de moordenaar van de 10 moorden die zijn gepleegd in onze Escape the City. Beleef een bloedstollend avontuur door de fraaie Brabantse straten. Al deze prachtige steden geven jullie een ultieme ervaring! Stadsspellen in de Brabantse steden zijn daarom een échte aanrader. Benieuwd of er ook in jouw stad een stadsspel gespeeld kan worden? Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor vragen of meer informatie.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Brabant met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat voor groepsactiviteiten zijn er beschikbaar in Brabant?

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Brabant. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

2. Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

NO LIMIT! Er is geen maximaal aantal personen voor een groepsactiviteit. Neem zoveel mensen mee als je wil dan nemen wij de goede zin mee!

3. Wat kun je doen met een grote groep in Brabant

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Brabant

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Brabant

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Brabant

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Brabant!

Offerte aanvragen 0413-302773