fbpx

Groepsactiviteit Brabant

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Brabant? Bijvoorbeeld in Tilburg of Eindhoven? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Brabant

De leukste groepsactiviteiten in Brabant

Originele groepsactiviteiten in de leukste steden van Brabant. Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar groepsactiviteiten door heel Nederland. Van diner games tot virtual reality uitjes. Wij bieden voor ieder wat wils. Grote of kleine groep? Binnen of buiten? Wij regelen het! En wie kan jullie nou beter de ins en outs van het prachtige Brabant vertellen dan échte Brabanders? Inderdaad, niemand anders dan Uitjesbazen! Dus waar gaan jullie voor? Een stadsspel door een van de mooie Brabantse steden? Of kiezen jullie ervoor om een kantoor op stelten te zetten tijdens een Foute Bingoshow of een pubquiz? De keuze is reuze en volledig aan jullie. Onze salesbazen zitten al klaar. Waar wacht je nog op?

Zet Brabant op z’n kop met jullie groep

Ontdek Den Bosch met een doldwaze Crazy 88. Voer de gekste opdrachten uit in het centrum van Den Bosch. Wordt dit je allemaal nét te gek? Verken dan Eindhoven tijdens een Wie is de Rat City game. Of ga op pad door hartje Breda en vind de moordenaar van de 10 moorden die zijn gepleegd in onze Escape the City. Beleef een bloedstollend avontuur door de fraaie Brabantse straten. Al deze prachtige steden geven jullie een ultieme ervaring! Stadsspellen in de Brabantse steden zijn daarom een échte aanrader. Benieuwd of er ook in jouw stad een stadsspel gespeeld kan worden? Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor vragen of meer informatie.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Brabant met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een groepsactiviteit in Brabant met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Brabant en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Brabantse teamuijtes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Brabant

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Brabant

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Brabant

Impressie teamuitje in Brabant

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Brabant en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie groepsactiviteit!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Brabant, de leukste provincie voor een groepsactiviteit. Ten minste dat vinden wij als échte Brabanders natuurlijk! Wij gaan jullie van onze mening overtuigen tijdens de leukste teamuitjes in deze provincie.

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een groepsactiviteit op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Kies voor een prachtige stad in Brabant

In de onderstaande steden worden onze teamuitjes veel geboekt:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Brabant!

Offerte aanvragen 0413-302773