fbpx

Groepsactiviteit Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Tilburg? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Tilburg en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Tilburg

Leuke groepsactiviteit in Tilburg

Het altijd gezellige Brabant biedt talloze mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten. Zo ook Tilburg, deze moderne textielstad is ideaal voor een groepsactiviteit van Uitjesbazen. Ga lekker de stad verkennen tijdens een Wie is de Rat City game. Ontdek wie jullie Rat is, maak hem bekend en scoor punten! Samenwerken, plezier en strijdlust zit allemaal verwerkt in onze ludieke groepsactiviteiten. Interactief, voor binnen of buiten, een grote of kleine groep. Wij zijn van alle markten thuis. Laat je verrassen door onze eigen Brabantse Uitjesbazen en boek snel een van onze groepsactiviteiten!

Populaire Tilburgse groepsactiviteiten

Tilburg is een ideale locatie voor onze groepsactiviteiten. Er is ruimte voor allerlei soorten spellen en groepsactiviteiten. Onze toffe stadsspellen bijvoorbeeld. Wie is de Rat of Escape the City zullen ontzettend leuk zijn in het stadscentrum van Tilburg. Maar daar houdt het aanbod niet op. Een groepsactiviteit in een Tilburgs café is ook mogelijk, zoals het Moorddiner of de Foute bingoshow. Onze groepsactiviteiten kunnen ook bij jullie op het bedrijf worden gehouden, zoals Escape Room op locatie of een Pubquiz op locatie. Je kan het niet gek genoeg maken. Voor ons is niks te uitbundig. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Tilburg en beleef een onvergetelijke dag.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Tilburg en omgeving:

Café Brandpunt

Image

Bodegón LaCabana

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Meesters

Image

Onze tip:

Combineer een groepsactiviteit in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vinden bedrijven in Tilburg van ons?

We hebben met veel plezier het teamuitje afgelopen dinsdag middag gespeeld. Tot nu toe allemaal positieve reacties gehad van de medewerkers.

Stichting Het Werkt
Hans Trienekens
40 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Tilburg

Image

We hebben erg gelachen en het naar ons zin gehad.”

Osteopathie van Eijck
Job van der Klein
19 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Tilburg

Image

Ik vond het heel leuk de pubquiz en wat heeft Anne het goed gedaan!!! Ze is super spontaan en vrolijk. Leuk om naar te kijken. het was zeker een leuke activiteit.

Gemeente Tilburg
Ginger Commandeur
55 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Tilburg

Image

Impressie groepsactiviteit in Tilburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste activiteiten in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie groepsactiviteit!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een activiteit op maat

Hebben jullie het gewenste groepsactiviteit gevonden? Ga dan samen met je collega’s en Uitjesbazen op pad in het mooie Tilburg. Het begint natuurlijk allemaal met het aanvragen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een groepsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit nabij Tilburg?

Geen probleem. Zo worden onze activiteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Tilburg!

Offerte aanvragen0413-302773