fbpx

Groepsactiviteiten Waalwijk

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie groepsactiviteit in Waalwijk? Uitjesbazen organiseert al meer dan 10 jaar groepsactiviteiten in Waalwijk en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Waalwijk

De leukste groepsactiviteiten in Waalwijk!

Fantastisch! Je hoort net dat je een groepsactiviteit mag inplannen op werk, maar weet niet waar? Wat dacht je van het prachtige Waalwijk. Bij Uitjesbazen komen we al jaren in Waalwijk voor de tofste groepsactiviteiten. Kies je voor de spannende Wie is de Rat of doen jullie het liever iets rustiger aan met een Pubquiz. Bij Uitjesbazen hebben wij voor ieder wat wils.

Kies voor een originele activiteit

Uitjesbazen organiseert dé leukste groepsactiviteiten in Waalwijk en omstreken. Geen plaats voor ons is te gek. Met onze Foute Bingoshow maken we een groot feest in jullie kantine. Geen saaie bingo met een standaard bingokaart, maar een met leuke, gekke en bijzondere opdrachten.

Ga je liever de deur uit met je collega’s? Kies dan een van onze buitenactiviteiten. In Escape the City gaan jullie aan de slag als detectives om een seriemoordenaar op te sporen. Een andere aanrader is onze Crazy 88, hier gaan jullie met je collega’s op pad om zoveel mogelijk gekke opdrachten uit te voeren en uiteindelijk met de winst er vandoor te gaan.

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie over onze toffe uitjes!

 

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een groepsactiviteit in Oosterhout met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oosterhout en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze Waalwijkse groepsactiviteiten!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Waalwijk

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Waalwijk

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Waalwijk

Impressie bedrijfsuitje in Waalwijk

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Een groepsactiviteit op maat

Hebben jullie al een activiteit voor jullie groep gevonden? Vraag dan een offerte aan en bezoek het altijd mooie Waalwijk. Ga langs bij het prachtige Schoenenkwartier en loop door het mooie Wandelpark van Waalwijk. Maak er een gezellige dag van in de leukste stad van Midden-Brabant.

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een groepsactiviteit nabij Waalwijk?

Geen probleem. Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Waalwijk!

Offerte aanvragen0413-302773