fbpx

Groepsactiviteit Waalwijk

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Waalwijk? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Waalwijk

Een activiteit organiseren in Waalwijk

Welkom in Waalwijk, dé bestemming voor onvergetelijke groepsactiviteiten! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende en vermakelijke avonturen klaarstaan om jullie groep te vermaken. Van uitdagende escape rooms tot interactieve citygames, bij ons beleven jullie een dag vol teambuilding en plezier in het prachtige Waalwijkse landschap.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van groepsactiviteiten in Waalwijk met Uitjesbazen! Onze escape rooms bieden een meeslepende ervaring waarin jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen. Maar dat is niet alles! Onze escape games tillen het concept naar een hoger niveau door interactieve elementen en buitenlocaties toe te voegen, zodat jullie de stad op een unieke manier verkennen.

Voor een futuristische twist kunnen jullie ook kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie met behulp van virtual reality-technologie worden ondergedompeld in adembenemende werelden en uitdagende missies. Ongeacht welke groepsactiviteit jullie kiezen, kunnen jullie rekenen op een dag vol spanning, samenwerking en onvergetelijke herinneringen in het hart van Waalwijk.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Waalwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Waalwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Waalwijk?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Waalwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773