fbpx

Groepsactiviteit Oosterhout

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Oosterhout? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Oosterhout

Een activiteit organiseren in Oosterhout

Welkom in Oosterhout, dé perfecte locatie voor onvergetelijke groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een gezellig dagje uit met vrienden of een originele bedrijfsuitje, Oosterhout heeft voor elk wat wils.

Altijd een te gekke activiteit

Stap in de wereld van spannende city games, uitdagende escape rooms en grensverleggende VR workshops tijdens jullie groepsactiviteiten in Oosterhout! Ontdek de stad op een unieke manier met onze interactieve city games, waarbij jullie in teams de strijd met elkaar aangaan in een race tegen de klok. Voor de liefhebbers van puzzels en mysteries hebben we uitdagende escape rooms waarin jullie samen moeten werken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

En voor een futuristische en meeslepende ervaring bieden we innovatieve VR workshops waarin jullie je onderdompelen in een virtuele wereld vol avontuur. Of jullie nu op zoek zijn naar teambuilding, plezier of beide, in Oosterhout vinden jullie de perfecte groepsactiviteiten die jullie samenhorigheid en plezier naar een hoger niveau tillen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Oosterhout en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Oosterhout met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oosterhout en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Oosterhout?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Oosterhout!

Offerte aanvragen 0413-302773