Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Breda

Breda, de Parel van het Zuiden, is een perfecte locatie voor een leuke groepsactiviteit. Dat is ook waarom de professionele uitjesbegeleiders van ons Brabantse activiteitenbureau er bijna wekelijks te vinden zijn. Zij weten als geen ander hoe ze jullie bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken. Lekker eten en een activiteit doen? Geen probleem! Onze dinerspellen zijn wat je zoekt.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Breda.

Beleef Breda tijdens een origineel uitje

Jullie worden ingeschakeld door rechercheur Wout Boefs om een moordenaar in de kraag te vatten. Gelukkig hebben jullie wat getuigenverklaringen en bewijsmateriaal gekregen om de moord op te kunnen lossen. Tussendoor genieten jij en je collega’s van een heerlijk diner. Ons Moorddiner is niet voor niets een geschikte activiteit voor teambuilding! En wat te denken van onze andere dinergame, waarbij de tikkende tijdbom op tafel op tijd moet worden uitgeschakeld? Een spannend teamuitje dus! Dat is ons Escape Diner ten voeten uit.

Groot aanbod aan unieke uitjes

Of je nou een buiten- of binnenactiviteit zoekt, Uitjesbazen komt naar jullie toe om het bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Van Wie is de Rat tot een knotsgekke Crazy 88, van Escape the City tot aan een VR Workshop, wij zijn er voor jullie!

Breda | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Breda

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Breda mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Breda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe
Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Breda. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Breda en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Breda?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Breda!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!