fbpx

Groepsactiviteit Breda

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Breda? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Breda en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Breda

Ontdek Breda met een groepsactiviteit

Deze eigentijdse, historische stad staat bekend om haar monumentale binnenstad, het water en het groen. Het gevarieerde aanbod van Breda zorgt voor vervulling van vele wensen. Het is dan ook dé ideale stad voor een groepsactiviteit. Kies je voor een Wie is de Rat City game of een Escape the City door de verrassende straten van Breda? Houd je van té gek? Dan is een Crazy 88 Deluxe door hartje Breda iets voor jullie! Doldwaze opdrachten uitvoeren in de drukke straten van Breda! Durven jullie deze uitdaging aan? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Enerverende groepsactiviteiten

Zijn jullie op zoek naar spanning en sensatie? Dan zijn onze escape games de perfecte keuze voor jullie. Kies een escape room op locatie. De Italiaanse maffia heeft jullie gegijzeld! Met maar één uur op de klok moet er 1 miljoen euro op de tafel komen. Zo en alleen zo kunnen jullie ontsnappen aan de onderwereld. Puzzelen jullie jezelf naar die verlossende miljoen? Of falen jullie onder de enorme tijdsdruk? Denken jullie zeker te kunnen presteren onder immense tijdsdruk. Dan zijn de VR teambuilding en het Moordspel aan tafel ook perfecte groepsactiviteiten voor jullie. Uitjesbazen bouwt elke gewenste locatie om tot een enerverende groepsactiviteit.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Breda met een lunch, diner of borrel!

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat voor groepsactiviteiten zijn er beschikbaar in Breda?

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Breda. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

2. Wat kost een groepsactiviteit in Breda?

Dat verschilt per groepsactiviteit en of er begeleiding nodig is. Hiervoor is het handig om even contact op te nemen. Dan zorgen wij voor een offerte op maat!

3. Wat kun je doen met een grote groep in Breda?

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Breda

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Breda

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Breda!

Offerte aanvragen0413-302773