fbpx

Groepsactiviteit Breda

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Breda? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Breda

Een activiteit organiseren in Breda

Welkom in Breda, een bruisende stad vol historie, gezelligheid en verrassende activiteiten! Ontdek de charme van deze prachtige stad samen met Uitjesbazen, waar we een unieke groepsactiviteit hebben samengesteld die jullie gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Kom samen met je vrienden, collega’s of familie en beleef een avontuur vol teambuilding, plezier en gezelligheid in het hart van Breda!

Altijd een te gekke activiteit

Ervaar een dosis waanzin met Crazy 88 Deluxe, een hilarisch en uitdagend spel waarbij je in teams gekke opdrachten moet uitvoeren in het bruisende Breda. Ontsnap uit de drukte van de stad met Escape the City, een meeslepende escaperoom-ervaring waarbij je samen met je team raadsels moet oplossen en puzzels moet kraken om te ontsnappen.

Ontmasker de verrader in jullie midden met Wie is de Rat, een spannend spel vol intriges en teamwork waarbij je de rat moet ontdekken tijdens diverse opdrachten in het centrum van Breda. Bereid je voor op een onvergetelijke en adrenalinepompende groepservaring met deze drie toppers van Uitjesbazen in Breda!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Breda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Tilburg

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Breda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Breda?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773