fbpx

Groepsactiviteit Breda

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Breda? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Breda

Een activiteit organiseren in Breda

Breda, de Parel van het Zuiden, is een perfecte locatie voor een leuke groepsactiviteit. Dat is ook waarom de professionele uitjesbegeleiders van ons Brabantse activiteitenbureau er bijna wekelijks te vinden zijn. Zij weten als geen ander hoe ze jullie bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken. Lekker eten en een activiteit doen? Geen probleem! Onze dinergames zijn wat je zoekt.

Beleef Breda tijdens een origineel uitje

Jullie worden ingeschakeld door rechercheur Wout Boefs om een moordenaar in de kraag te vatten. Gelukkig hebben jullie wat getuigenverklaringen en bewijsmateriaal gekregen om de moord op te kunnen lossen. Tussendoor genieten jij en je collega’s van een heerlijk diner. Ons moorddiner is niet voor niets een geschikte activiteit voor teambuilding! En wat te denken van onze andere dinergame, waarbij de tikkende tijdbom op tafel op tijd moet worden uitgeschakeld? Een spannend teamuitje dus! Dat is ons escapediner ten voeten uit.

Of je nou een buiten- of binnenactiviteit zoekt, Uitjesbazen komt naar jullie toe om het bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Van Wie is de Rat tot een knotsgekke Crazy 88, van Escape the City tot aan een VR Workshop, wij zijn er voor jullie!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Breda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Tilburg

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Breda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Breda?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773