fbpx

Groepsactiviteit Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Rotterdam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Rotterdam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Rotterdam

Leuke groepsactiviteit in Rotterdam

Rotterdam is een stad met vele gezichten en daarom perfect voor elke groepsactiviteit. Rotterdam wordt ook wel de architectuur stad van Nederland genoemd. Ideaal om deze mooie skyline te ontdekken tijdens een groepsactiviteit van Uitjesbazen. Met onze Crazy 88 Deluxe bijvoorbeeld. Je komt langs de mooiste plekken in Rotterdam terwijl je de gekste opdrachten uitvoert op de meest unieke plekken. Ze kunnen jou alle leuke opdrachten vanuit de torenhoge wolkenkrabbers zien uitvoeren. Schaam je niet en leid de hele stad af met jouw gekkigheid! Zijn jullie niet van plan om het zó gek te maken? Kies dan voor een van onze andere stadsspellen om kennis te maken met Rotterdam. Deze stad en wij ontvangen jullie met open armen. Tot snel!

Groepsactiviteiten voor binnen en buiten

Naast onze échte aanrader om stadsspellen te spelen in Rotterdam, bieden wij nog veel meer mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten. Organiseer bijvoorbeeld een Pubquiz op jullie kantoor. Wij toveren jullie kantoor om tot waanzinnige Pubquiz ervaring voor iedereen. Gezelligheid, strijd en plezier zijn gegarandeerd tijdens onze Pubquiz op locatie of een van onze andere quizzen. Zijn jullie meer op zoek naar spanning en sensatie? Dan is een Escape Room op locatie misschien wel iets voor jullie. Wij bouwen jullie gewenste locatie om tot heuse escape room. Jullie ervaren alle elementen van een échte escape room, maar dan op een locatie naar keuze. Van kantoor tot kantine. Voor ons is niks te groots of te gek!

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Rotterdam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat kun je doen met een grote groep in Rotterdam?

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

2. Welke groepsactiviteiten zijn er beschikbaar in Rotterdam?

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Rotterdam. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

”Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Er hadden alleen nóg meer prijzen moeten zijn, helaas zelf niet gewonnen. 😉 ”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

”Super bedankt voor de geslaagde middag!”

Gemeente Rotterdam
Nicky Snoeij
25 personen
Moordspel aan tafel
Groepsactiviteit Rotterdam

Image

”Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

”Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Quaranteambuilding
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

”We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over opties voor teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Rotterdam!

Offerte aanvragen0413-302773