fbpx

Groepsactiviteit Leiden

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Leiden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Leiden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Leiden

Leuke groepsactiviteit in Leiden

Zijn jullie op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de studentenstad leiden? Kies dan voor een van onze stadsspellen. Ga bijvoorbeeld verkennen tijdens het spelen van een Escape the City. Loop door de prachtige binnenstad van Leiden terwijl je op zoek bent naar de Rat in onze Wie is de Rat City game. Voltooi opdrachten, scoor punten, vind jullie rat en win de beker! Of voer de gekste opdrachten uit naast de Leidse grachten tijdens een Crazy 88 Deluxe. Maak kennis met je gekste collega’s en beleef een ervaring om nooit te vergeten!

Genieten tijdens een diner of borrel

Groepsactiviteiten combineren met een diner of borrel is een échte aanrader! Tussen de gangen door een bloedstollend spannend avontuur beleven met een Moorddiner. Puzzel jezelf naar de moordenaar en vind hem op tijd. Voordat je het weet is de tijd om, want de tijd vliegt tijdens dit spannende avontuur. Zorg voor goede communicatie, verdeel taken en los deze moordzaak op! Zijn jullie niet op zoek naar spanning, maar naar plezier en sensatie? Dan is ons VR diner echt iets voor jullie. De wereld van de technologie ontdekken terwijl je aan het wachten bent op lekkere hapjes en drankjes! Een ideale combinatie voor de échte Bourgondiërs.

Ben je op zoek naar een andere groepsactiviteit en wil je deze combineren met een hapje of een drankje? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Leiden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Leiden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Leiden

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Leiden!

Offerte aanvragen0413-302773