fbpx

Groepsactiviteit Leiden

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Leiden? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Leiden

Een activiteit organiseren in Leiden

Welkom in het prachtige Leiden, waar groepsactiviteiten en teambuilding samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Ontdek de rijke geschiedenis en charme van deze historische stad terwijl je deelneemt aan uitdagende en interactieve spellen, georganiseerd door Uitjesbazen.

Altijd een te gekke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende en vermakelijke groepsactiviteiten in het prachtige Leiden.

Duik in een interactieve city game waarbij jullie als team de stad doorkruisen, raadsels oplossen en uitdagende opdrachten voltooien om de overwinning te behalen. Voor de avontuurlijke geesten hebben we meeslepende escape rooms, waar jullie gezamenlijk moeten puzzelen, samenwerken en slimme beslissingen nemen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. En voor een unieke ervaring bieden we boeiende VR workshops, waarin jullie met behulp van virtual reality-technologie worden ondergedompeld in verschillende virtuele werelden en uitdagende taken moeten volbrengen. Of het nu gaat om teambuilding, plezier of beide, onze groepsactiviteiten in Leiden zorgen voor een onvergetelijke en verbindende ervaring voor jullie hele team.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Ontdek het gezellige Leiden

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Speel een uitdagend Stadsspel om deze gezellige studentenstad te ontdekken of kies voor een spannende Escape Game. In het Zuid-Hollandse Leiden is dit allemaal mogelijk. Klaar om de concurrentie met je team aan te gaan?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk onze unieke reviews en ontdek het gezellige Leiden. 🙂

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Leiden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Leiden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Leiden!

Offerte aanvragen 0413-302773