Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

De leukste activiteiten in Leiden en omgeving

Al meer dan tien jaar reizen onze professionele uitjesbegeleiders naar Leiden om onvergetelijke groepsactiviteiten te begeleiden. Niet gek, want dankzij ons ruime aanbod van 25+ originele uitjes weten veel bedrijven ons te vinden. Tover een locatie naar keuze om tot een escape room tijdens de Maffia Gijzeling of bekijk de wereld door een hele andere bril tijdens de VR Workshop. Liever op pad? Dat kan. Misschien dat ons razend populaire stadsspel Wie is de Rat is wat jullie zoeken.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Leiden.

Ontsnappen uit de Sleutelstad

Tijdens onze uitdagende en actieve stadsspellen is één ding zeker: je zult nooit lang op een plek blijven. Of je nou kiest voor Wie is de Rat of Escape the City, je loopt van hot naar her om de hotspots van Leiden te ontdekken. De slogan van de stad is niet voor niets Stad van Ontdekkingen hè. 😉 Wat ons betreft is Leiden dan ook de stad bij uitstek voor een uitdagend mysterie.

Een stadsspel in Leiden

Ontdek wie de saboteur in jullie midden is tijdens ons bedrijfsuitje Wie is de Rat (aanrader!). Ontdek wie de seriemoordenaar is die de stad in z’n greep houdt tijdens het moordspel Escape the City. Ontdek welke collega het liefste in zijn of haar comfortzone blijft tijdens een knettergekke Crazy 88. Kortom: genoeg te ontdekken.

Leiden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Leiden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Leiden mogelijk.

Ontdek het gezellige Leiden

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Speel een uitdagend stadsspel om deze gezellige studentenstad te ontdekken of kies voor een spannende escape game. In het Zuid-Hollandse Leiden is dit allemaal mogelijk. Klaar om de concurrentie met je team aan te gaan?

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Leiden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Leiden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Leiden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Leiden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!