fbpx

Groepsactiviteit Dordrecht

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Dordrecht? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Dordrecht

Een activiteit organiseren in Dordrecht

Welkom in het prachtige Dordrecht, waar avontuur en plezier samenkomen! Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende groepsactiviteiten die perfect zijn voor een onvergetelijk uitje met vrienden, familie of collega’s. Van interactieve citygames tot uitdagende teambuildingactiviteiten, ontdek samen met ons de bruisende stad Dordrecht op een unieke en vermakelijke manier.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de diverse groepsactiviteiten in het bruisende Dordrecht en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging. Ga de stad in met onze interactieve city games en werk samen met je team om puzzels op te lossen, raadsels te kraken en opdrachten te voltooien. Of test jullie probleemoplossende vaardigheden in onze uitdagende escape rooms, waar jullie binnen een bepaalde tijd moeten ontsnappen door het vinden van verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels.

Liever een combinatie van kennis en competitie?Ga dan de strijd aan in een van onze interactieve quizzen, waarin jullie kennis en teamwork op de proef worden gesteld. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een gezellige dag met vrienden of een uniek bedrijfsuitje, met onze groepsactiviteiten in Dordrecht is er voor elk wat wils. Laat je onderdompelen in de spanning, uitdaging en gezelligheid van onze activiteiten en creëer samen onvergetelijke herinneringen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Dordrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dordrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Dordrecht?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Dordrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773