fbpx

Groepsactiviteit Utrecht

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Utrecht? Bijvoorbeeld in de stad Utrecht zelf of Amersfoort? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Utrecht

Leuke groepsactiviteiten in Utrecht

Toe aan wat ontspanning? Kies dan voor een groepsactiviteit in Utrecht. Elkaar wat beter leren kennen of gewoon heel veel zin iets leuks! Utrecht is een prachtige provincie en geeft je genoeg mogelijkheden om jezelf te vermaken. Wat is er nou leuker dan het spelen van een toffe, spannende of hilarische groepsactiviteit terwijl je geniet van alles wat een Utrechtse stad te bieden heeft? Ga voor een groepsactiviteit in Utrecht! We hebben van alles wat. De keuze is reuze. Dus kies wat je wilt! Een ludieke Pubquiz, escape games, stadsspellen, diner games en nog veel meer. Dus, Waar heb je zin in? Boek jouw favoriet en dan regelen wij de rest!

Groepsactiviteit in Utrecht organiseren

De groepsactiviteiten van Uitjesbazen variëren erg van elkaar. Van een spannende Escape Room op locatie tot een zenuwslopende pubquiz. En van hilarische Crazy 88 Deluxe tot een meeslepend Moorddiner. Er is voor iedereen wel wat te doen! Groepsactiviteiten kunnen ook met persoonlijke begeleiding geboekt worden. Dit zorgt ervoor dat je nog meer mee wordt genomen in het verhaal van het spel en de stad Utrecht! Willen jij en je groep stoom afblazen en genieten van een dagje de stad in? Dan zijn onze stadsspellen dé beste keuze voor jullie. Utrecht of een van de andere Utrechtse steden verkennen tijdens een avontuurlijk stadsspel is dan ook een échte aanrader.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Utrecht met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welke groepsactiviteit kan ik spelen in Utrecht?

We hebben verschillende groepsactiviteiten die je in Utrecht kunt spelen. Dit zijn zowel toffe en unieke stadsspellen als uitjes op locatie, zoals een Moorddiner of de Highland Games. Wij komen met liefde en plezier naar Utrecht om jouw groepsactiviteit te begeleiden!

2. Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

Zoveel als jullie willen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Utrecht is groot genoeg om een mega-groepsuitje te hosten.

3. Wat kost een groepsactiviteit in Utrecht?

Dat verschilt per groepsactiviteit en of jullie uitje begeleiding nodig heeft. Je kunt per groepsactiviteit zien hoeveel het ongeveer kost. Wil je specifieke prijzen? Neem even contact op, dan maken wij een offerte voor je op!

 

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Utrecht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Utrecht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Utrecht

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Utrecht!

Offerte aanvragen0413-302773