fbpx

Groepsactiviteit Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Amersfoort? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Amersfoort

Een onvergetelijke activiteit met je collega’s

Ben jij de aangewezen persoon om een leuke groepsactiviteit in Amersfoort te organiseren voor je collega’s? Zoals we in Brabant zouden zeggen: keileuk! Onze uitjesbazen kijken dan ook graag met je mee hoe we jouw bedrijfsuitje in de Keistad kunnen invullen. Of je nu kiest voor een binnen- of buitenactiviteit, wij gaan voor het beste resultaat. En als dat betekent dat de activiteit in de avond plaatsvindt, dan doen we dat natuurlijk ook keigraag! 😉

Voor ieder wat wils

Kies je voor een van onze citygames, dan kies je voor een spannend avontuur waarin Amersfoort van Koppelpoort tot de Muurhuizen fungeert als het speelveld. In de meer dan 10 jaar dat Uitjesbazen actief is, hebben we ons assortiment aan stadsspellen uitgebreid met onder meer het bekende Wie is de Rat (gebaseerd op De Mol inderdaad 😉), het moordspel Escape the City en onze knettergekke Crazy 88.

Op zoek naar andere bijzondere uitjes? Ontdek de wereld van virtual reality tijdens onze VR Workshop of VR Teambuilding. Een andere leuke activiteit voor de sportieve collega’s is bovendien de Highland Games. Waan je voor even in de Schotse Hooglanden. En natuurlijk mag daarbij de traditionele Schotse kilt niet ontbreken. Wat je ook zoekt, bij ons vind je het!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Amersfoort en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

“Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.”

Immano
Maartje Vermeer
17 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Veenendaal

Bedrijfsuitje Veenendaal - Immano | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Amersfoort met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amersfoort en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Amersfoort?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773