fbpx

Groepsactiviteit Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Amersfoort? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Amersfoort en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Amersfoort

Groepsactiviteiten in Amersfoort

Zijn jullie van plan om de historische binnenstad van Amersfoort te ontdekken? In plaats van door de binnenstad te slenteren, krijg jij de hele stad te zien tijdens een van onze originele stadsspellen. Ga voor een Crazy 88 Deluxe als je de oude straten van Amersfoort wil verkennen met doldwaze opdrachten. Normaal is zeker niet goed genoeg tijdens dit té gekke stadsspel. Ben je niet van plan om gek te doen, maar ben je op zoek naar spanning en sensatie? Dan is een Escape the City de perfecte groepsactiviteit voor jullie. Amersfoort ontdekken tijdens het oplossen van alle 10 de moorden die er zijn gepleegd. Weten jullie de moordenaar te vinden voordat hij ontsnapt? Test jullie skills tijdens een van onze groepsactiviteiten!

Groepsactiviteiten op locatie

Hulp nodig met het organiseren van een leuke middag in Amersfoort? Geen zorgen wij zijn er voor jullie. Onze Uitjesbazen gaan jullie een onvergetelijke middag bezorgen met behulp van jullie gekozen locatie. Neem bijvoorbeeld de pubquiz op locatie. Op kantoor, in een restaurant of op een andere gehuurde locatie. Wij komen naar jullie gewenste locatie toe om de leukste groepsactiviteiten te verzorgen. Zijn jullie competitief ingesteld? De Gek op Holland quiz zal jullie niet teleurstellen! Wie denkt er het meeste te weten over ons koude kikkerlandje?

Geen zin in een actieve groepsactiviteit? Ook dan bieden wij talloze groepsactiviteiten die de tijd zal laten vliegen. Bijvoorbeeld een van onze diner games. Het escape diner. Ontsnap jij tussen de gangen door op tijd?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

NO LIMIT! Er is geen maximaal aantal personen voor een groepsactiviteit. Neem zoveel mensen mee als je wil, dan regelen wij de rest!

2. Wat kost een groepsactiviteit in Amersfoort?

Dat verschilt per uitje en of er begeleiding nodig is. Bekijk daarvoor eerst even ons uitjesoverzicht. Daarna is het handig om even contact op te nemen. Dan zorgen wij voor een offerte op maat!

3. Wat is er te doen in Amersfoort en omgeving?

Naast alle prachtige bezienswaardigheden in en rondom Amersfoort, zijn er ook groepsactiviteiten te boeken om een saaie stadswandeling om te toveren in een waanzinnig stadsspel. Wij komen naar Amersfoort toe om jullie een origineel stadsspel te laten spelen. Combineer jullie vrije middag in Amersfoort met onze leuke groepsactiviteiten, zodat we samen een onvergetelijke tijd beleven.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Amersfoort

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Amersfoort

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Amersfoort

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Amersfoort!

Offerte aanvragen0413-302773