Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Veenendaal

Welkom in Veenendaal, een bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een spannend teambuildingsevenement, een creatieve workshop of een gezellige spelletjesdag, Veenendaal heeft voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de diversiteit van activiteiten en geniet samen met je groep van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Veenendaal.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de opwinding van groepsactiviteiten in Veenendaal met Uitjesbazen! Duik in een meeslepend avontuur met onze Escape Rooms op locatie, waar je samen met je team moet puzzelen, ontsnappen en de klok verslaan.

Unieke uitjes voor iedere gelegenheid

Ga op een spannende speurtocht door de stad met onze unieke Wie is de Rat City Game, waarbij je moet samenwerken en de verrader in je midden moet ontmaskeren. Of stap in de verbazingwekkende wereld van virtual reality met onze interactieve en boeiende VR Workshops, waarin je de grenzen van de realiteit kunt overschrijden. Kies je favoriete activiteit en beleef een onvergetelijke dag vol teambuilding, uitdagingen en plezier in het bruisende Veenendaal.

Veenendaal | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Veenendaal

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Veenendaal mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Veenendaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! “Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.” Maartje Vermeer Veenendaal – 17 personen Foute Bingo
Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben! “Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!” Marco Schokker Utrecht – 17 personen PubQuiz op locatie
Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Iedereen vond het een supergezellige avond. “Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!” Monique Oosterbeek Amersfoort – 32 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
Inmiddels hebben wij jullie spel gespeeld. Erg leuk. Esther Brantjes Tiel – 11 personen The Hack Game

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Veenendaal. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Veenendaal en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Veenendaal?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Veenendaal!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!