Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Nieuwegein

Welkom in Nieuwegein, de bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Ontdek samen met Uitjesbazen de veelzijdigheid van deze prachtige locatie en laat je verrassen door een scala aan avontuurlijke en vermakelijke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een spannende speurtocht of een creatieve workshop, in Nieuwegein beleef je gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Nieuwegein.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de spannende groepsactiviteiten die Nieuwegein te bieden heeft! Met onze city games ga je de stad in teams verkennen en voer je uitdagende opdrachten uit terwijl je de mysteries van Nieuwegein ontrafelt.

Unieke uitjes voor iedereen

Voor degenen die van een adrenalinekick houden, hebben we meeslepende escape rooms waar je als team moet samenwerken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. En voor een futuristische en interactieve ervaring bieden onze VR Workshops een reis door virtuele werelden waarin je je verbeeldingskracht kunt laten spreken. Kies jouw favoriete groepsactiviteit en beleef een onvergetelijk avontuur in Nieuwegein!

Nieuwegein | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Nieuwegein

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Nieuwegein mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Nieuwegein en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben! “Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!” Marco Schokker Utrecht – 17 personen PubQuiz op locatie
Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! “Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.” Maartje Vermeer Veenendaal – 17 personen Foute Bingo
Iedereen vond het een supergezellige avond. “Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!” Monique Oosterbeek Amersfoort – 32 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
Inmiddels hebben wij jullie spel gespeeld. Erg leuk. Esther Brantjes Tiel – 11 personen The Hack Game

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Nieuwegein. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Nieuwegein en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Nieuwegein?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Nieuwegein!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!